rootfoot

Cum sa te imbraci sexy cu stil daca ai silueta plinuta

Crezi cumva ca daca ai silueta plinuta cu forme voluptuoase nu poti purta rochii de seara elegante, cu linii seducatoare si croieli deosebite, care atrag privirile?

Exista, din pacate, prejudecata ca femeile plus size nu trebuie sa iasa in evidenta, iar hainele trebuie sa le ascunda cat mai mult formele, insa asta ar insemna ca unei categorii de femei sa ii fie complet interzise bucuriile modei, ceea ce, sa recunoastem, este un scenariu infiorator.

Nu ai niciun motiv sa-ti ascunzi trupul in haine largi, fara forma, mai ales cand e atat de usor sa iti compui tinute elegante si sexy care vor arata minunat pe silueta ta plinuta.

 

 

Trucuri vestimentare pentru partea de sus a siluetei cu forme pline

 

Ca sa profiti la maxim de avantajul unei rochii plus size bine croite, trebuie sa te asiguri ca ai ales lenjeria potrivita formelor tale.

 

Un sutien inadecvat are, din pacate, capacitatea de a ruina complet efectul seducator al unei rochii de seara, oricat de impecabil ar fi croita. De aceea, ai grija ca bretelele sa fie mai late daca ai pieptul generos, pentru o sustinere mai buna. Sutienul trebuie sa se muleze perfect pe bust, fara sa stranga si fara sa fie nici prea larg. Poti lua oricand in considerare si varianta unui top cu sutien integrat, atunci cand porti o rochie rafinata a carei croiala iti urmareste atent linia corpului.

 

Cand alegi tinuta de ocazie, tine cont ca decolteul in V subtiaza optic, iar un aer de senzualitate subtila poate fi obtinut si datorita insertiilor transparente de dantela brodata, de exemplu.

 

Deasemenea, o rochie plus size cu maneci transparente bine aleasa te poate transforma imediat intr-o diva sexy, fara sa fii nevoita sa expui efectiv prea multa piele.

 

Trucuri de stil pentru silueta plinuta: talia si picioarele

 

Incearca sa alegi intotdeauna acele modele de rochii plus size care-ti accentueaza talia, conturandu-ti o forma de clepsidra. In ce priveste lungimea tivului, cele mai potrivite modele de rochii elegante plus size sunt lungi pana la genunchi sau imediat deasupra genunchiului.

 

Evita tinutele care se opresc la jumatatea gambei, iar daca vrei sa porti o rochie mai scurta, nu uita de avantajul insertiilor transparente, fie ca sunt din voal sau dantela brodata.

 

Ce culori asigura siluetei plinute un look seducator

 

Opteaza pentru rochii monocrome, in culori puternice, si evita imprimeurile mari. In general, culorile pale lumineaza si amplifica optic, iar cele puternice subtiaza. Asta inseamna ca nu trebuie sa te rezumi in niciun caz la eternele rochii negre, ci te poti bucura si de farmecul unui rosu intens, sau al unui verde vesel.

 

In final, iti dezvaluim inca un secret: un look memorabil, sexy si elegant, se poate obtine foarte usor alegand modelele de rochii pentru siluete plinute care se remarca prin originalitatea detaliilor, fie ca sunt insertii de dantela, volane amplasate in asa fel incat sa-ti armonizeze proportiile sau jocuri de transparenta.

 

Missgrey @ Aug 31, 2017 +