rootfoot

Cele mai frumoase rochii de seara lungi elegante pentru plinute

Probabil ca, pe undeva prin ADN-ul feminin, se afla inscrisa informatia ca numai purtand rochii de seara lungi elegante putem atinge superlativul gratiei. Trebuie sa recunoastem ca, indiferent de varsta, constitutie sau preferinte, intotdeauna ne vom simti invaluite de un aer diafan si misterios purtand o rochie maxi.

Unele femei care nu se incadreaza in standardele severe ale dimensiunilor ideale se feresc sa poarte rochii de seara pentru plinute, altele aleg modele nepotrivite, prea stramte sau prea largi, care le dezavantajeaza din start, si de multe ori descoperirea unei rochii de seara lungi elegante, potrivita pentru un eveniment deosebit, devine o sarcina greu de dus la capat. Si atunci, stim ce urmeaza: vizita la croitor sau purtarea unui compleu banal, in locul unei rochii sofisticate.

 

Poarta rochii de seara pentru plinute cu croiala destinata formelor tale

 

 

 

 Rochie Elissa 

Alese cu grija si accesorizate atent, modelele de rochii de seara pentru plinute pot ascunde zonele pe care nu le doresti evidentiate, si in acelasi timp reusesc sa iti alungeasca si subtieze optic silueta.

Poti deveni cu usurinta experta in alegerea unei tinute maxi, fluide si sofisticate, in care silueta ta cu forme generoase va fi redefinita si conturata flatant.

In colectia Miss Grey de rochii Plus Size, creata special pentru a-ti sublinia frumusetea naturala printr-un mix de tehnici de camuflare si dezvaluire a zonelor pe care nu esti suficient de sigura, gasesti modele maxi ideale pentru a fi purtate la evenimente pretentioase, unde vrei sa impresionezi si sa te simti, in acelasi timp, confortabil.

 

Cum te avantajeaza rochiile Miss Grey Plus Size

 

Rochie Rose

 

Modelele de rochiide seara lungi elegante pentru plinute reusesc sa iti confere o alura plina de stil datorita manecilor moderne, trei sferturi, confectionate din dantela pretioasa brodata, la care se adauga detaliul din zona taliei, care fie estompeaza burtica printr-un fald din dantela, fie accentueaza cea mai subtire zona a corpului printr-un cordon. Bustul este frumos evidentiat datorita decolteului, remarcandu-se prin broderiile cu aspect delicat-floral  din partea de sus a tinutei.

Rochia Plus Size Elissa, cu negrul sau intens care subtiaza optic silueta, este o piesa vestimentara pe care vei adora sa o imbraci, datorita detaliilor pretioase de dantela brodata si felului in care iti va schimba starea de spirit, conferindu-ti incredere in puterea ta de seductie. Accesorizeaz-o discret, cu o pereche de cercei aurii sau argintii, si nu uita sa porti pantofi cu toc inalt, pentru un efect complet.

Rochia Plus Size Rose este alegerea perfecta pentru tine, daca vrei sa te bucuri de farmecul unei culori pline de feminitate. Decolteul in V contribuie la alungirea siluetei, iar daca adaugi la aceasta tinuta si o pereche de sandale in nuante nude, neaparat cu toc inalt, vei primi o multime de complimente pentru un look creat cu eleganta si bun gust.

Missgrey @ Mar 12, 2017 +