rootfoot

Rochii pe marimi mari de purtat la nunta daca esti soacra... plus size

Astepti cu nerabdare urmatoarea petrecere de nunta si poate ca ti-ar fi mai usor sa alegi tinuta potrivita daca nu ti-ar reveni, de data aceasta, un rol deosebit de important: acela de soacra!

Ai vrea sa porti una din acele rochii plus size elegante si confortabile, in culori vibrante, cu croiala clasica, dar nu prea sobra, care sa atraga priviri admirative si cel putin cate un compliment la fiecare zece minute. Si, cu toate ca acum ti se pare o misiune imposibila, daca tii seama de recomandarile noastre vei afla pentru ce fel de rochii femei plinute poti opta in calitate de soacra la nunta fiului sau fiicei tale.

 

 

Miss Grey iti propune trei variante de rochii de ocazie XXL pentru o prezenta fabuloasa la nunta copilului tau

 

Milioane de soacre inaintea ta au preferat sa poarte la nunta copiilor un costum obisnuit in culori neutre, compus din fusta si taior, pentru ca „acum e randul celor tineri” si imaginea lor nu conteaza. O opinie perimata si complet gresita, din punctul nostru de vedere.

Indiferent daca esti mama de mire sau mama de mireasa, in primul rand esti femeie si trebuie sa arati spectaculos la orice eveniment special, mai ales la petrecerea de nunta a copilului tau. Singurele restrictii in ce priveste alegerea unei rochii elegante XXL pentru aceasta ocazie sunt urmatoarele: rochiile albe sau in nuante nude. Si asta din acelasi motiv pentru care orice femeie invitata la o nunta ar trebui sa evite purtarea unei tinute albe, la fel ca mireasa.

Uita de tinutele batranicioase, fara forma, banale. Este o mare diferenta intre o tinuta rafinata si decenta, si una plictisitoare si lipsita de personalitate. In functie si de gusturile tale, de nuanta parului si a tenului – apropo, nu uita sa te interesezi ce va purta si cealalta mama, ca sa eviti situatiile jenante- poti alege rochii marimi mari in culori intense, precum mov, rosu, verde, sau chiar pe negru.

Tine minte ca o rochie midi dintr-un material de calitate este la fel de potrivita pentru o petrecere de nunta precum una lunga si vaporoasa, iar accesoriile atent alese pot transforma tinuta de ocazie intr-una absolut fabuloasa.

 

Rochii de seara lungi pentru plinute

 

Unul dintre modelele de rochii XXL care iti garanteaza o prezenta impecabila la petrecerea de nunta este Lia, o piesa vestimentara croita special pentru siluetele cu forme pline.

 rochia-plus-size-lia-pruna

Confectionata din voal diafan si dantela brodata pretioasa in zona bustului, rochia Lia are o nuanta deosebita de mov pruna, care va arata maiestuos alaturi de accesorii in tonuri de auriu metalic, sampanie sau nude. Tocurile inalte sunt obligatorii pentru a amplifica efectul de alungire care se regaseste in designul rochiei, in zona bustului, iar transparenta dantelei brodate adauga o nota de senzualitate. 

Poti compune o tinuta fabuloasa alaturand  rochiei Lia mov pruna niste sandale cu toc in nuante metalice si o poseta in nuanta sampaniei.

 

Rochii elegante midi marimi mari

 

O optiune la fel de eleganta, in special daca ai gambe frumoase si iti place sa ti le arati, o reprezinta si acele rochii dantela XXL care se opresc cu o palma mai jos de genunchi, in culori vibrante si cu linii simple.

Arella este o rochie de ocazie perfecta pentru siluetele pline, datorita designului care urmareste discret linia corpului. E confectionata din dantela brodata verde smarald, iar manecile trei sferturi ii adauga un aer modern.

 rochie-plus-size-arella-verde

Poti asorta aceasta rochie midi verde smarald cu accesorii in culori neutre pentru un look de lady, sau chiar cu pantofi si clutch in aceeasi nuanta de verde, mai ales daca ai parul roscat, castaniu sau negru.

 

Rochii lungi pentru gravide

 

Ce cauta intr-un articol despre niste rochii plus size de soacra si un paragraf despre rochii de seara gravide, te intrebi? Ei bine, voiam doar sa-ti spunem ca modelele Miss Grey de rochii maxi pentru siluete plinute pot fi purtate chiar si atunci cand treci prin cea mai frumoasa –si in acelasi timp dificila – perioada a vietii tale: sarcina.

Astfel, o tinuta plus size care iti ofera libertate de miscare si confort, cu un cordon plasat deasupra taliei, imediat sub bust, poate fi solutia vestimentara potrivita atunci cand cauti rochii gravide potrivite pentru o petrecere de nunta. Iar daca este confectionata din dantela brodata si voal delicat, asa cum este rochia Estela bordo, atunci cu siguranta vei impresiona prin farmec si gratie desavarsita.

Rochie-plus-size-estela-bordo

Missgrey @ May 10, 2018 +