rootfoot

Ce accesorii sa porti cu rochiile rosii sau albastre

Spre deosebire de rochiile in culori neutre, modelele de rochii in culori tari, precum rosul sau albastrul, fac din alegerea accesoriilor potrivite o misiune nu tocmai usoara. De aceea ti-am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa compui tinute impecabile, echilibrate estetic, care sa te puna in valoare, accesorizand cu stil rochiile rosii si rochiile albastre. De celelalte culori saturate cromatic  (verde si mov) vom vorbi intr-un articol viitor.

 

 

Cum alegi bijuteriile si pantofii pentru o rochie eleganta rosie

 

Ce alta tinuta exprima mai bine pasiunea si feminitatea decat o rochie eleganta rosie, fie ea lunga, scurta, midi, casual, plus size, de seara sau de cocktail? Nuanta intensa capteaza privirea si transforma rochia intr-un punct de focus, asa ca accesoriile trebuie alese in asa fel incat sa nu incarce prea mult aspectul si nici sa nu incerce sa iasa mai mult in evidenta decat piesa vestimentara principala.

 

Rochiile elegante rosii arata minunat cu bijuterii negre (colier si cercei din perle de cultura negre, de exemplu), cu cristale sau, pentru un look mai indraznet, chiar cu bijuterii care contin putin rosu.

 

Combinatia rochie rosie-pantofi negri este, intr-adevar, corecta, dar parca putin prea folosita. Incearca mai bine niste pantofi in nuante de rosu inchis, rosu bordo sau stacojiu, suficient de inchise pentru a simula negrul, insa invigorate de un strop de culoare. Deasemenea, pentru a iesi din monotonia cromatica, poti purta cu o rochie de ocazie rosie pantofi nude, albastri sau in nuante metalice.

 

Cum alegi acesoriile pentru o rochie de ocazie albastra

 

O rochie de ocazie albastra poate capata foarte usor un aer regal, maiestuos, daca o asortezi cu bijuterii stralucitoare. Cerceii sau colierele din cristale Svarowski vor reflecta in sclipirile lor nuanta rochiei, dar daca preferi perlele, nu e nicio problema, contrastul dintre albul acestora si albastrul rochiei fiind unul deosebit de fin si rafinat. Deasemenea, o rochie eleganta in nuante de albastru cobalt sau albastru regal va arata fabulos cu bijuterii in nuante metalice, una bleumarin se va potrivi de minune cu cele rosii, iar una in tonuri deschise de albastru cu bijuterii simple, discrete, din aur sau argint.

 

In ce priveste pantofii, sa stii ca nu vei da niciodata gres purtand cu rochia ta de seara albastra o pereche de stiletto aurii sau argintii. Deasemenea, culorile neutre, precum nude sau negru, isi vor indeplini indatorirea de a scoate piesa vestimentara principala in evidenta si de a-ti asigura o tinuta corecta, eleganta si armonioasa.

 

Missgrey @ Dec 29, 2017 +