rootfoot

Trei vedete plus size care adora sa poarte rochii de seara din dantela

Cine spune c? femeile plus size nu pot avea rochii de seara din dantela, rochii midi elegante sau rochii cu insertii transparente in garderoba?

Indiferent de marime, fiecare femeie isi poate transforma garderoba de ocazie intr-o marca a elegantei seducatoare, asa cum fac o multime de vedete cu forme pline, celebrandu-si frumusetea si personalitatea prin tinute fabuloase care le pun in evidenta calitatile. Si asta in ciuda tuturor piedicilor, pentru ca, din pacate, nici starurile plus size nu sunt ferite de mofturile designerilor care refuza sa creeze tinute pentru ele.

 

 

Mellisa McCarthy: Designerii trebuie sa inteleaga diversitatea

Stiu ca suna ciudat, adica sa fii celebra si sa nu gasesti un designer dispus sa te imbrace la un eveniment pe covorul rosu este de-a dreptul ridicol, si totusi s-a intamplat.

Mellisa McCarthy, de exemplu, o actrita extraordinara, cu un umor spumos, este constant expusa criticilor la adresa formelor ei generoase, insa nu s-a lasat redusa la tacere, ci s-a luptat pentru dreptul femeilor plus size de a purta rochii de seara din dantela, satin, matase sau orice alt material delicat, la fel de spectaculoase precum cele pe marimi mici.

„Industria modei trebuie sa-si diversifice oferta, pentru ca hainele pe marimi standard nu au cum sa fie potrivite pentru toate femeile. Sa inceapa sa creeze piese vestimentare pentru toate femeile, nu doar pentru cateva.”

 

Adele: Nu doar canta extraordinar, ci incanta prin stil si gratie

   

Adele s-a aflat in centrul atentiei publicului inca de la nouasprezece ani, iar stilul ei s-a dezvoltat si rafinat admirabil de-a lungul anilor. Insa daca adolescenta a fost perioada jeansilor si a unei vestimentatii relaxate, acum Adele adora sa poarte tinute sofisticate, rochii de seara din dantela, voal sau paiete, foarte feminine si cu accente glamour, si chiar daca multe din acestea sunt negre, cantareata nu se sfieste sa surprinda placut purtand si rochii de seara in culori vibrante. Se poate spune ca stilul ei s-a maturizat si Adele a descoperit acea reteta vestimentara care o face sa arate impecabil.

 

 

Oprah Winfrey: Indiferent ce marime porti, trebuie sa arati extraordinar

Despre Oprah toata lumea stie ca trecut prin toate marimile de haine, la propriu. A fost si plus size, a fost si plinuta, a fost si slaba. Insa indiferent de numerele purtate, Oprah s-a impus printr-un stil ireprosabil. Fiecare tinuta a ei i-a scos in evidenta calitatile si nu s-a ferit nici de accentele seducatoare. Oprah stie sa fie irezistibila atat in rochii de seara din dantela, cat si in jeansi si o bluza cu decolteu bardot, bazandu-se in primul rand pe farmecul ei natural, puternic indiferent de forme.  

 

Missgrey @ Jul 14, 2017 +