rootfoot

Fii PRIMA care descopera lansarea Colectiei PLUS SIZE!

Intr-o lume ideala, hainele ar trebui sa indeplineasca trei conditii: sa fie frumoase, confortabile si accesibile. Totusi, acelea dintre noi care nu se lasa definite de un set de masuri sunt nevoite sa faca mereu compromisuri atunci cand cauta rochii elegante.

 

Cauti rochii de seara pentru plinute?

 

Descoperirea tinutei ideale pentru un eveniment special se transforma, din pacate, ori intr-o expeditie chinuitoare prin magazinele in care atarna timid, pe umerase, cateva modele de rochii pentru plinute, ori intr-un interminabil si obositor sir de probe la croitor.

Realitatea este ca industria modei ignora categoria Plus Size, si asta dintr-un motiv cat se poate de meschin: designerii internationali spun ca este mai dificil sa creezi modele de rochii pentru femei plinute, decat modele de rochii pentru dimensiuni standard.

Noi iti spunem ca nu marimea conteaza, ci un design bine gandit, care sa imbine armonia proportiilor, calitatea materialului, finetea cusaturilor si originalitatea tiparului intr-o piesa vestimentara care sa te puna in valoare.

Si iti mai spunem inca un lucru:

 

 

Arati fabulos in noile rochii Plus Size din colectia Miss Grey!

 

 

  

 

 

Noi, la Miss Grey, credem cu tarie ca experienta vestimentara trebuie sa fie facila, agreabila si satisfacatoare pentru absolut toate femeile, indiferent de silueta. De aceea am pregatit o noua colectie de rochii Plus Size, special conceputa in atelierul propriu pentru a veni in intampinarea nevoilor tale. Folosind aceleasi materiale de calitate care ne reprezinta, dantela fina, catifeaua luxoasa, tulle-ul senzual si anticul delicat, am creat o varietate de modele de rochii pentru plinute, caracterizate prin finete, senzualitate si feminitate.

 

Rochii midi si lungi, seducatoare si flatante pentru silueta ta

 

 

 

    

 

Croite cu drag si atentie la detalii, noile modele de rochii Plus Size imbina ingenios tesaturile fluide cu jocurile de transparenta, si culorile vibrante cu trucurile de design,
astfel incat intreaga silueta sa fie reechilibrata optic si pusa in valoare.

 

Te invitam sa alegi, pentru evenimentele speciale din viata ta, rochiile elegante midi, confectionate dintr-o desavarsita dantela pretioasa brodata, care iti vor aduce, cu siguranta, o multime de complimente, sau rochiile lungi, vaporoase, ideale pentru serile in care vrei sa impresionezi prin senzualitate si rafinament.

Gata cu cautarile exasperante de rochii potrivite pentru silueta ta plinuta, gata cu compromisurile, gata cu nenumaratele griji pentru felul in care arati.

La Miss Grey gasesti tinute perfecte pentru marimi mari, rochii Plus Size care te avantajeaza si iti evidentiaza frumusetea naturala, asigurandu-ti experiente memorabile de care iti vei aminti intotdeauna cu drag.

Fii prima care descopera noua colectie PlusSize si inscrie-te aici.

Missgrey @ Mar 08, 2017 +