rootfoot

Accentueaza-ti punctele forte cu modelele potrivite de rochii pentru plinute

Fiecare silueta este avantajata de anumite haine care-i accentueaza prin design punctele forte, de aceea este foarte important sa stii sa alegi modelele potrivite de rochii pentru plinute. Fie ca esti mandra de talia ta, de picioarele tale, de gat, de brate sau de bust, in calitate de femeie eleganta si sofisticata trebuie sa stii sa iti pui in valoare punctele forte.

La urma urmei, de ce nu ai face asta? Sigur iti doresti sa arati spectaculos cand participi la nunta prietenei tale sau a unei rude dragi, iar ocaziile speciale precum un botez sau o cununie sunt tot atatea motive pentru a atrage priviri admirative, asa ca nu-ti fie teama sa renunti la prejudecati si sa alegi, cu obiectivitate, acele rochii Plus Size din colectia Miss Grey ideale pentru tine.

 

Alege rochii pentru femei plinute care te avantajeaza

 

Rochie Dian    Rochie Gratiela

 

Atractiv nu inseamna mai larg, si in niciun caz fara forma. Din pacate, multe femei cu siluete plinute prefera sa poarte rochii foarte largi, drepte, care ascund chiar si cele mai frumoase parti ale corpului. Insa secretul unei aparitii de invidiat, indiferent de masuri, sta in priceperea cu care stii sa alegi acele modele de rochii pentru plinute in care te simti bine si, mai ales, frumoasa!

 

Daca ai bratele tonifiate, atunci poti opta pentru rochii cu bretele, avand, bineinteles, grija sa pastrezi armonia proportiilor. Bratele mai groase vor fi insa camuflate placut cu ajutorul unor maneci trei sferturi, care imbina transparenta cu diversele modele, pentru un efect optic rafinat.

 

Esti mandra de decolteul tau? Desigur, vei arata minunat intr-o rochie decupata senzual in zona bustului, insa nu uita sa porti un sutien care-ti ridica sanii si iti ofera un suport desavarsit. Orienteaza-te cu incredere catre rochii pentru plinute cu decolteu in V, care iti vor alungi optic silueta.

 

   

Un exemplu perfect pentru felul in care o piesa vestimentara bine aleasa reuseste sa subtieze optic o silueta plinuta este rochia Plus Size Dian. Aceasta nu doar ca pune in joc un material fluid, de calitate, precum voalul de matase, ci mareste si miza unei tinute ireprosabile prin taietura in V a decolteului, detaliile din dantela pretioasa brodata si cordonul care accentueaza delicat talia.

 

    

Chiar daca esti scunda sau inalta, picioarele frumoase trebuie aratate. Profita de modelele midi de rochii pentru femei plinute ca sa-ti compui o tinuta de invidiat, dar ai grija la lungimea fustei. Ideal ar fi un model care imbina ingenios rochia scurta cu una midi, intr-un joc sofisticat al dimensiunilor, care acopera si dezvaluie senzual, concomitent.

Rochia Plus Size Gratiela ilustreaza exact acest lucru. Bordura realizata din dantela fina brodata manual cu paiete nu doar ca iti echilibreaza placut proportiile prin insertiile care se regasesc si la nivelul bustului si manecilor, ci iti si dezvaluie intr-un mod placut, misterios si seducator, genunchii.

 

In concluzie, atata vreme cat nu ti-e teama sa-ti pui in valoare acele parti ale siluetei de care esti mandra purtand acele modele potrivite de rochii pentru plinute, vei reusi sa arati spectaculos la evenimentele speciale din viata ta.

Missgrey @ Mar 29, 2017 +