rootfoot

Rochii de lux: dantela 3D cu model floral care-ti taie rasuflarea

Sa porti rochii de lux iti poate parea cam extravagant, daca te gandesti la acele piese vestimentare haute-couture care aprind imaginatia iubitoarelor de moda din toata lumea, dar care nu se preteaza la petrecerile unde singurele celebritati invitate sunt partenerele tale de karaoke.

Te poti bucura insa de un look sofisticat, original si indraznet, fara a exagera catusi de putin, purtand rochii din dantela 3D. Arata ca niste rochii de lux, dar se potrivesc de minune si la evenimentele unde vrei pur si simplu sa-ti faci o intrare spectaculoasa fara prea mult efort.

 

     

    Dantela 3D, ultimul racnet in materie de rochii elegante de seara

     

    Totul a inceput de la pasiunea vedetelor pentru rochiile din dantela 3D, sau cu modele florale 3D, care atrageau toate privirile atunci cand le purtau pe covorul rosu. Si de ce n-ar fi facut-o? La urma urmelor, florile au fost dintotdeauna un simbol al frumusetii delicate, iar daca ne gandim si la celalalt rol al lor, de limbaj secret al dragostei, atunci popularitatea modelelor de rochii din dantela tridimensionala este perfect explicabila.

    Broderia iesita in relief confera farmec tinutei, rochia eleganta devenind printr-un inedit artificiu de design un model remarcabil de rochie de lux. Bineinteles, calitatea tesaturii trebuie sa fie la cele mai inalte standarde pentru ca designul cu motive florale sa aiba cu adevarat efectul halucinanat de atragator pe care il intentioneaza.

     

    Ce culori se potrivesc cel mai bine unor rochii de lux din dantela 3D?

     

    Te gandesti la clasicul negru, nu-i asa? Ei bine, de data aceasta nu vorbim despre o mica rochie neagra, ci despre o rochie de lux cu broderie pretioasa tridimensionala, care trebuie fie vazuta, iar culorile inchise nu sunt tocmai cele mai potrivite pentru acest lucru.

    Cromatica unei rochii din dantela, in general, este bine sa fie cat mai vibranta: nu te feri de rochiile elegante din dantela in nuante intense, de rosu, verde, albastru sau chiar roz „obraznic”, acel fucsia extrem de feminin care domina tendintele ultimilor ani.

    In ce priveste florile care vor capta atentia celor din jur, adica acele elemente reliefate ale dantelei, pot fi de orice fel, incearca numai sa acorzi atentie dimensiunilor si amplasarii, atunci cand alegi rochia pentru un eveniment. Dantela 3D cu flori medii si mici arata cel mai bine si avantajeaza siluetele plinute, ceea ce inseamna ca poti purta cu incredere o astfel de rochie de lux  pe marimi mari, la petreceri sau alte evenimente speciale.

     

    Missgrey @ Sep 13, 2017 +