rootfoot

Ai silueta plinuta? Cat de des porti rochii rosii elegante?

Si ce daca nu te incadrezi in masurile standard ale fotomodelelor? Asta inseamna ca nu poti purta rochii rosii elegante?

 

In niciun caz.

 

Nicio femeie nu ar trebui sa se lase intimidata de faptul ca mass media alege sa promoveze, ignorand aproape complet cea mai importanta caracteristica a umanitatii, si anume diversitatea, un singur tipar feminin.

 

Si cum marimile hainelor se conformeaza, la urma urmelor, unor standarde stabilite in prezent de interesele financiare ale magazinelor de haine, nu-i deloc gresit sa vorbim despre rochii real size in loc de rochii plus size.

 

Mindy Kaling, femeia cu silueta plinuta care a facut senzatie la Hollywood

 

Daca ai urmarit serialul „Proiectul Mindy”, atunci stii la cine ma refer. Mindy Kaling este o superba actrita in varsta de 38 de ani, ale carei forme generoase nu o impiedica sa poarte deseori, la evenimente speciale, rochii rosii elegante. Bineinteles, Mindy stie ca pe stil si personalitate nu se pun etichete cu marimi, asa ca garderoba ei include modele de rochii de seara fabuloase, in culori vii, pe care le accesorizeaza intotdeauna cu atentie.

 

Una dintre aceste rochii rosii elegante a capatat o faima considerabila in social media, datorita designului clasic, de lungime midi, cu decolteu in V si maneci trei sferturi, si a tesaturii delicate din dantela cu model floral. Si mai interesant este ca Mindy pare sa fie o mare fana a rochiilor rosii elegante din dantela, sau cu un umar dezgolit, sau de inspiratie greceasca, sau stil creion… de fapt, a tuturor rochiilor rosii de zi sau de seara.

 

Ia-o drept exemplu si nu te teme sa arati precum un star, chiar daca e vorba doar de o petrecere de cocktail sau de nunta unei rude.

 

 

Detaliile originale se vad mai bine pe niste rochii rosii elegante

 

   

Acum, daca tot ai decis sa porti rochii rosii elegante, trebuie sa mai stii un lucru: cu cat este mai vie culoarea unei piese vestimentare, cu atat sunt mai vizibile detaliile inedite. De aceea iti recomandam sa vanezi originalitatea, alegand acele modele de rochii pentru femei plinute care se remarca prin detalii: asimetrii, suprapuneri de material, insertii de dantela brodata, jocuri de transparente, volane plasate in asa fel incat sa te avantajeze, armonizand proportiile.

 

Astazi ti-am povestit doar despre Mindy Kaling, o mare iubitoare de rochii elegante in nuante puternice de rosu, dar lumea celebritatilor, si nu numai, este plina de astfel de femei cu forme generoase si frumoase, care nu se tem sa isi faca simtita prezenta. Sper ca te-am inspirat putin si ca rochiile plus size rosii vor patrunde incet, incet, si in garderoba ta!

 

Missgrey @ Jul 06, 2017 +