rootfoot

Cum alegi cele mai deosebite modele de rochii pentru femei plinute

Crezi ca formele tale voluptuoase nu ar trebui sa fie invaluite in cele mai deosebite modele de rochii pentru femei plinute pentru ca asa ai vazut la doamnele dinaintea ta? Poate ca matusa, mama sau vecina preferau sa imbrace la  repezeala o rochie larga,  in genul acelui muumuu hawaiian, care practic atarna pe umeri?

 

Ei bine, ce-a fost a fost.

 

Nu ai niciun motiv sa-ti ascunzi silueta, din contra, trebuie sa alegi niste modele deosebite de rochii pentru femei plinute, care sa te avantajeze si sa te scoata in evidenta, conferindu-ti stil si originalitate. Pentru ca, la urma urmelor, moda exact despre asta este, despre a-ti sublinia calitatile cu ajutorul vesmintelor, intr-o maniera potrivita personalitatii tale.

 

Hai sa vedem de ce ar fi bine sa tii seama cand iti alegi rochiile de ocazie plus size.

 

Modelele de rochii pentru femei plinute trebuie sa contureze silueta

 

   

Primul si cel mai important aspect la care trebuie sa ai grija cand achizitionezi o rochie de ocazie plus size este marimea. Sa nu crezi ca o rochie eleganta cu o masura mai mare va camufla mai bine zonele de care nu esti multumita. Din contra, excesul de material nu va face altceva decat sa creeze impresia de volum suplimentar, ori tu exact asta vrei sa eviti. Iar o rochie de ocazie prea mulata se afla cu siguranta pe lista „A?a nu”, din motive evidente: disconfort, dificultati de mobilitate si defecte dezvaluite cu generozitate.

 

Daca faci cumparaturi din magazin, asigura-te ca esti multumita de felul in care se aseaza pe tine, iar daca ai fie si un singur dubiu, mai cauta si alte modele de rochii pentru femei plinute.

 

Daca achizitionezi online o rochie plus size, roaga o prietena sa te ajute sa-ti iei corect masurile, apoi verifica tabelul de marimi al magazinului si abia dupa aceea poti face comanda. Nu te grabi in niciuna din variante. Merita sa investesti in tinute rafinate in care sa stralucesti de frumusete.

 

Culori vibrante si detalii originale in rochiile plus size

 

Si ce daca nu te incadrezi in masurile standard ale fotomodelelor? Asta inseamna cumva ca trebuie sa treci neobservata la petreceri?

 

Niciodata! Bucura-te de vivacitatea pe care ti-o confera culoarea puternica a unei rochii pentru femei plinute, fie ca e verde smarald, albastru imperial sau rosu bordo. Joaca-te cu accesoriile, poarta tocuri si variaza combinatiile cromatice pentru a putea purta o rochie la mai multe ocazii.

 

Si inca ceva. Vaneaza originalitatea, alegand acele modele de rochii pentru femei plinute care se remarca prin detalii: volane, suprapuneri de material, insertii de dantela, transparente, asimetrie. In felul acesta iti vei asigura aparitii cu adevarat memorabile si distinse, care te vor recomanda drept un etalon de stil si gratie.

 

Missgrey @ Jun 30, 2017 +