rootfoot

Trei moduri in care poti purta salopetele elegante de dama

Irezistibile prin definitie, salopetele elegante de dama reprezinta o alternativa chic si stilata la clasicele rochii. Fie ca vorbim despre tinutele noastre office, fie despre tinutele festive pentru evenimentele speciale, salopetele de dama elegante ne starnesc intotdeauna imaginatia, provocandu-ne sa abordam stiluri indraznete si pline de feminitate. Pentru ca in acest sezon avem de-a face cu o multime de evenimente speciale, ne-am propus sa te inspiram cu trei idei de accesorizare si moduri in care poti sa porti salopetele tale elegante de dama favorite. Iar in caz ca deja nu ai nicio salopeta de dama in garderoba, iti recomandam si doua creatii noi-noute, inspirate de cele mai noi trenduri in moda internationala.

 

Poarta salopetele de ocazie la evenimentele speciale, intr-o tinuta chic

 

Ocaziile speciale sunt momente perfecte in care putem alege sa purtam salopete de dama elegante. O optiune  indrazneata si cel putin la fel de eleganta la clasicele rochite este reprezentata de salopetele de salopeta eleganta de dama neagraocazie. Pe langa faptul ca acestea ne asigura un confort sporit, permitandu-ne sa ne desfasuram in voie pe ringul de dans, daca sunt corect accesorizate, salopetele de dama reusesc sa ne puna in valoare calitatile naturale intr-o maniera ideala. 

Disponibile in tonuri de verde smarald sau clasicul negru, salopetele elegante de dama Lucile din cea mai recenta colectie de toamna-iarna Miss Grey sunt accesoriile ideale pentru cele mai speciale evenimente din viata ta, datorita detaliilor pretioase care le confera o alura luxurianta si croielii care iti evidentiaza silueta. In combinatie cu un colier statement, salopeta de ocazie Lucile dobandeste o alura spectaculoasa, transformandu-te in centrul atentiei oricarui eveniment. 

 

Creeaza-ti cele mai cool tinute de birou cu ajutorul salopetelor de dama office

 

Daca alegi un model de salopeta de dama versatil, poti sa o porti cu succes la birou, si cu siguranta vei impresiona prin aparitia ta. Indrazneste sa indepartezi monotonia vestimentara optand pentru salopetele de dama office, in detrimentul accesoriilor clasice. Datorita reverelor in linii minimaliste si a croielii simple, salopetele elegante Lucile salopeta eleganta de dama verdecapata un aer usor business si extrem de feminin. Le poti purta in combinatie cu o pereche de pantofi stiletto, iar la gat poti opta pentru o esarfa delicata sau un colier rafinat, simplu, care sa iti pastreze imaginea de business woman. 

 

Salopete elegante de dama pentru petrecerile cocktail sau iesirile in club

 

Te asteapta un eveniment semi-formal sau informal si nu stii ce sa porti? Salopetele elegante de dama sunt raspunsul pe care il cautai. Seducatoare datorita design-ului creat astfel incat sa iti puna in valaore formele feminine, dar extrem de comode si versatile datorita liniilor minimaliste si culorilor permisive, salopetele elegante de dama Lucile pot deveni instantaneu punctul central al petrecerii. Opteaza pentru accesorii indraznete, dar nu uita ca elementul central al tinutei tale trebuie sa ramana salopeta de dama. 

Te invitam sa iti alegi modelul favorit dintre salopetele elegante de dama pe care ti le punem la dispozitie, pe care sa le porti de fiecare data cand ai ocazia, inspirata fiind de propunerile noastre. 

Missgrey @ Nov 29, 2016 +