rootfoot

Stil de rockstar: P!NK, de la furia roz la eleganta roz

Se spune ca fetitele sunt facute din zahar, mirodenii si toate lucrurile dragute din lume, insa cantareata Pink, a carei aniversare o sarbatorim astazi, ne arata de peste doua decenii ca fetitele devin niste femei de succes, animate de curaj, hotarare si pasiune si, intr-un final, chiar de rafinament.

 

 

P!NK nu a fost intotdeauna rockstarul stilat de astazi

 

Dupa o copilarie innegurata de divortul parintilor, Pink s-a transformat intr-o tanara rebela, care cocheta cu un stil extrem de viata si in acelasi timp incerca sa-si gaseasca locul pe scena muzicala. Imensul ei potential muzical nu s-a transpus imediat si in stilul vestimentar, ci a mai stat la „copt” sub un teanc de tinute socante, extravagante, in culori aprinse si cu decupaje din cele mai indecente.

Subtilitatea oricum nu parea a fi punctul ei forte,si asta inca de la lansarea primului album, cand si-a facut aparitia cu parul colorat intr-un fucsia furios. In plus, o personalitate atat de puternica nu s-ar fi putut lasa pur si simplu ghidata de vreuna din tendintele modei.

 

De la coafuri in toate nuantele de roz pana la tinute aparent lipsite de sens, condimentate cu tatuaje si un ranjet nu tocmai prietenos, Pink a incercat toate combinatiile vestimentare „interzise”: rochii din plasa extrem de transparente, pantaloni cu un singur crac, maiouri sfasiate purtate la evenimente speciale.

 

Nu trebuie sa ai o poseta ultimul racnet ca sa fii sexy

 

Pe marginea unuia din albumele sale, P!NK afirma ca lucrurile sunt mai simple decat cred cele mai multe fashion icon-uri. „Sexy nu inseamna sa fii slaba ca un bat si sa porti ultimul racnet in materie de posete. Nu e nimic rau in a fi sexy, dar trebuie sa fii sexy pentru tine insati, nu pentru societate.”

 

Asa cum se intampla de obicei cu tinerele exaltate care incearca sa impinga limitele, extravaganta lor nu este altceva decat un bun antrenament pentru momentul cand vor incepe sa adopte un stil vestimentar sofisticat.

 

P!NK si-a construit noul stil pe fundatia nonconformista a furiei roz cu care ne obisnuise, imblanzind-o cu tinute spectaculoase si fermecatoare compuse atat din rochii elegante de seara, deseori lungi si in culori neutre, precum alb, bleumarin sau bej, dar si din piesele vestimentare indraznete care o caracterizeaza, reusind o combinatie fabuloasa de clasa si senzualitate.

 

Missgrey @ Sep 08, 2017 +