rootfoot

Trend report: rochiile midi elegante din dantela colorata

Indiferent de anotimp, trebuie sa fim la curent cu cele mai noi trenduri in materie de moda, pentru a reusi sa ne pastram garderoba intr-un context contemporan, feminin si gratios. Iar acest lucru este extrem de important in special atunci cand vine vorba despre vestimentatia festiva. In privinta articolelor de imbracaminte casual, este mult mai usor sa alegem acele piese care isi pastreaza frumusetea si sunt admirate indiferent de trecerea timpului. Insa, in ceea ce priveste vestimentatia festiva si rochiile elegante in special, e necesar sa fim in permanenta conectate la nou, pentru ca le purtam in momente unice si nu ne putem permite sa dam gres. Acest este principalul rationament din spatele ideii noastre de astazi, pe care o expunem in randurile care urmeaza. 

 

Rochiile elegante de dantela colorata iau locul celor in culori neutre, in 2017

 

Marile case de moda de pe scena internationala ne surprind placut cu creatii de o sofisticare impresionanta, din care putem extrage un trend pe care poti miza cu siguranta in perioada imediat urmatoare: rochie midi eleganta din dantela verderochiile midi elegante din dantela colorata trebuie sa inlocuiasca rochitele din dantela neagra sau in tonuri neutre din garderobele noastre, in 2017; asta daca suntem suficient de indraznete sa ne facem remarcate prin ceva nou si sa ne asiguram garantia faptului ca vom capta atentia si complimentele tuturor. Dantela este un material care nu se demodeaza, insa unul dintre principalii factori care ii permitesa transceada timpul consta tocmai in faptul ca ea apare, an de an, reinterpretata in noi si noi articole vestimentare. Iar in privinta garderobei festive, rochiile elegante din dantela colorata sunt categoric un must have al anului, de care insistam sa profiti la maximum. 

 

Avantajele unei rochii midi elegante pentru garderoba ta festiva

 

Daca se pune problema de a-ti alege un articol vestimentar nou pentru garderoba ta de eveniment, atunci te sfatuim sa optezi pentru rochiile midi elegante din dantela colorata, mai degraba decat pentru cele scurte si lungi. Asta pentru ca, dupa cum probabil stii deja, rochiile midi elegante reusesc sa se plieze unei game foarte variate de ocazii speciale, dand dovada de un nivel ridicat de versatilitate in ceea c epriveste codurile vestimentare. O rochie midi din dantela va putea sa fie cu succes purtata atat la ocaziile informale, cat si la cele nonformale sau formale, in fucntie de nevoie; iar daca stii sa o accesorizezi astfel incat sa inspiri intotdeauna ceva diferit, cu siguranta vei avea doar de castigat de pe urma unei astfel de achizitii vestimentare pentru sifonierul tau festiv. 

 

Miss Grey iti propune rochiile din dantela verde ca punct de reper al trendurilor anului

 

Daca te intrebi ce tip de rochie midi eleganta din dantela colorata ai putea sa porti, te invitam sa te inspiri din propunerea noastra: rochia Noelle, un simbol al feminitatii, al luxuriantei si al elegantei deosebite. Confectionata in intregime din dantela, intr-o croiala special conceputa pentru a-ti urmari subtil si elegant liniile siluetei, rochia midi de dantela Noelle este obligatorie pentru o garderoba completa si adaptata noilor tendinte. In plus, culoarea anului declarata de Pantone este greenery - o nuanta care se identifica in intregime cu tonurile rochiei elegante Noelle, care avantajeaza pe oricine si care poate sa fie accesorizata intr-o multime de moduri. 

Te invitam sa descoperi rochiile din dantela Miss Grey, si sa iti reinnoiesti garderoba de sezon, pentru a-ti asigura momente de neuitat in compania celor dragi. 

Missgrey @ Jan 24, 2017 +