rootfoot

Impotriva melancoliei, o rochie de zi galben mustar face minuni!

Vremea e mohorata, temperaturile sunt mici, sfarsitul anului se apropie si tu ai nevoie de un boost de energie, adica de o rochie de zi galben mustar.

 

Aceasta piesa vestimentara minune lupta pe toate planurile pentru ca tu sa arati spectaculos. Nuanta galben mustar e suficient de luminoasa fara a fi tipatoare, se imprieteneste usor cu orice culoare de par si, spre deosebire de alte tonuri de galben, arata bine pe orice ten. In plus, aduce un aer usor retro tinutei, desi este –paradoxal – o nuanta care a facut ravagii anul acesta pe podiumuri.

 

Rochia de zi galben mustar este un must-have in garderoba ta, iar in colectia Miss Grey vei descoperi o astfel de piesa vestimentara, cu un design fermecator care imbina delicatetea unui volan amplu cu liniile clasice, si o poti achizitiona chiar la reducere!

 

Unde poti purta o rochie de zi galben mustar?

 

Cum unde? Peste tot! Poti purta rochia de zi midi galben mustar la birou, cu pantofi cu toc sau o pereche de botine elegante, dar la fel de bine arata la o plimbare prin parc, cu niste ghetute in nuante complementare, precum caramiziu, bleumarin sau mov.

 

Se potriveste de minune cu niste dresuri mate negre, o jacheta stil biker si o esarfa bordo, intr-un mix cromatic extrem de armonios si binevenit in anotimpul rece. Vei obtine astfel un look fresh si stilat, ideal pentru iesirile in oras cu prietenii, iar daca alegi sa porti rochia de zi galben mustar cu un palton in nuante inchise de maro sau bleumarin, vei descoperi o tinuta pe care o vei afisa cu placere intr-o multime de alte ocazii.

 

     

    Creeaza-ti tinute memorabile cu rochia midi galben mustar

     

    Uneori te simti suficient de indrazneata pentru a incerca niste combinatii vestimentare mai efervescente, iar rochia in nuante galben mustar se preteaza foarte bine la asa ceva. Ai nevoie doar de o esarfa sau de o poseta in nuante de verde sau turcoaz inchis, si cu siguranta vei fi remarcata pentru aerul tau super cool.

     

    In final, iti propunem o tinuta spectaculoasa in care vei arata pur si simplu fabuloasa, o tinuta vesela si rafinata care imbina doua piese vestimentare de efect in aceasta iarna: rochia in stil conic galben mustar si paltonul sic in nuante turcoaz, pe care-l gasesti in colectia Miss Grey de paltoane si jachete elegante.

     

    Missgrey @ Nov 23, 2017 +