rootfoot

Rochiile office de catifea - piesa de rezistenta a toamnei

Pentru ca petreci mult timp la birou, esti preocupata de tinutele tale office cel putin la fel de mult cum esti preocupata de tinutele festive. Si stim ca poate fi dificil sa realizezi schimbarea de garderoba, odata cu venirea noului sezon, motiv pentru care astazi venim in ajutorul tau cu cateva idei si sugestii menite sa te inspire in alegerea viitoarelor rochii office pe care sa le porti cu drag in sezonul rece. 

Toamna aceasta, revine in forta trendul rochiilor office din catifea. Un material pe de o parte confortabil, pe de alta parte elegant, catifeaua are marele avantaj de a-ti asigura confortul necesar in contextul temperaturilor de afara, si, de asemenea, de a-ti oferi o alura cat se poate de eleganta si rafinata. Rochiile office din catifea sunt imeprios necesare pentru garderoba ta de toamna-iarna, in principal datorita gradului lor iridcat de versatilitate. 

Purtata corect, o rochie din catifea poate sa indeplineasca roluri fundamentale pentru imaginea ta. Imagineaza-ti o zi aglomerata la birou, urmata de o iesire in oras cu prietenii. Teoretic, ai nevoie de doua rochie-office-de-catifeatinute. Insa rochiile office din catifea iti pot oferi solutia pentru ambele activitati, daca sunt corect alese. Ce inseamna sa alegi corect o rochie office de catifea? Sa optezi pentru un model care te flateaza din punct de vedere fizic.

Sa luam, spre exemplu, rochia office din catifea Miriam. Una dintre cele mai indragite creatii Miss Grey in sezonul de toamna-iarna, rochia office Miriam cucereste instantaneu inimile femeilor moderne datorita design-ului sau conic, cu ajutorul carora formele tale feminine sunt evidentiate intr-o maniera eleganta si subtila, pe de o parte, si datorita combinatiei atent realizate dintre dantela si catifea, pe de alta parte. Fiind doua texturi cu alura luxurianta si cu efecte vizuale puternice, catifeaua si dantela reusesc sa confere rochiei office Miriam o alura lady-like. In plus, lungimea midi o recomanda pentru a fi purtata la birou, precum si pentru alte categorii de evenimente. Simplu de purtat, rochia office din catifea Miriam este disponibila atat pe negru, cat si pe verde, si nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a-ti asigura o aparitie eleganta. 

Lasa-te inspirata de propunerile noastre, si alege-ti modelele favorite de rochii office de catifea, dintre creatiile pe care ti le punem la dispozitie pe site. Simple sau cu detalii rafinate, care atrag atentia, rochiile office din catifea Miss Grey sunt un must-have pentru garderoba ta de sezon!

Missgrey @ Oct 08, 2016 +