rootfoot

Rochiile lila - secretul unei garderobe desavarsite

Rochiile lila impresioneaza prin farmecul si aerul sofisticat pe care orice femeie il adopta purtand o astfel de rochie, intrucat insasi nuanta lila este o culoare ce emana gingasie si feminitate. Oricat de multe haine am avea in dulapul nostru, mereu vom avea impresia ca ceva lipseste. Secretul unei garderobe desavarsite este acela de a avea o paleta de culori variata, astfel incat sa poti alege, fara eforturi considerabile, tinute deosebite in fiecare zi. Indiferent de eveniment, rochiile lila impresioneaza tocmai prin aceasta nuanta romantica, pastelata ce confera rafinament celei care poarta o rochie pe aceasta culoare.

Evenimentele speciale din viata noastra necesita o atentie sporita asupra tinutei pe care alegem sa o purtam. In functie de importanta evenimentului, petrecem timp pretios din viata noastra gandindu-ne la rochia pe care o vom purta, in speranta ca vom gasi un model unic, care sa ne avantajeze silueta si pe care sa il putem asorta cu usurinta cu accesorii rafinate si pantofi eleganti. Pentru a avea o aparitie de neuitat, poti incerca sa diversifici paleta de culori prezenta in garderoba ta, purtand o rochie cu adevarat deosebita: rochia lila de seara. Chiar daca alegerea cea mai simpla ar fi o rochie neutra sau o rochie pe o non-culoare cu un design mai inedit, opteaza pentru o rochie lila si vei vedea o diferenta notabila asupra modului in care te simti si in care arati, aceasta culoare fiind extrem de versatila si calda, potrivindu-se cu orice tip de nuanta a pielii. Intrucat dorim sa te ajutam sa gasesti o rochie splendida, Miss Grey a pregatit pentru tine doua modele speciale de rochii elegante lila care iti vor asigura o tinuta sofisticata si rafinata.

Confectionata integral din dantela brodata manual, rochia lila Juliana este un model pretios de rochie de seara midi, cu care vei atrage privirile tuturor persoanelor. Accesoriile glam si croiala conica adauga o nota de lux, iar bustul dotat cu cupe si bretele fine desavarsesc aceasta rochie de cocktail, fiind perfecta pentru ocazii speciale in care vrei sa radiezi.  Iti poti asorta rochia eleganta lila Juliana cu o pereche de pantofi nude, aurii sau argintii, impreuna cu bijuterii fine, obtinand astfel o tinuta delicata si fabuloasa.

O alegere perfecta pentru acest sezon este rochia pretioasa Selin, pe nuanta lila, care te va impresiona prin farmecul si sarmul conferit de detaliile folosite in crearea ei. Combinand misterul cu senzualitatea prin manecile lungi si lungimea scurta a fustei croita in clos, rochia Selin pe superba nuanta lila iti va asigura o aparitie misterioasa si deosebita. Detaliile transparente din zona bustului sporesc aerul senzual si feminin, iar dantela pretioasa brodata manual cu pietre asigura aspectul luxuriant si elegant al rochiei de seara lila. Intrucat aceasta rochie este infrumusetata cu pietre, poti alege sa o accesorizezi doar cu o pereche de sandale sau pantofi eleganti cu toc stiletto pe nuante nude sau aurii, fara a mai fi necesara purtarea bijuteriilor fine, pentru a nu incarca prea mult tinuta aceasta inedita.

O rochie eleganta lila, de seara, este tot ce ai nevoie pentru a-ti desavarsi garderoba, aceasta culoare fiind extrem de speciala si deosebita. Descopera rochiile Selin si Juliana pe aceasta nuanta, marca Miss Grey si lasa-te vrajita de sarmul si misterul pe care acestea il emana.

 

Missgrey @ Sep 15, 2016 +