rootfoot

Rochiile din catifea sau incoronarea feminitatii

Eleganta, prestanta, seductie si rafinament, dublate de o delicatete fara precedent – acestea sunt doar cateva atribute ce recunosc si consolideaza statutul catifelei drept regina a tesaturilor de peste patru milenii. Lasa-te cuprinsa si tu de vraja acestei placeri regale si profita chiar acum de numeroasele tinute de seara elegante din catifea, pe care le gasesti pe site-ul nostru.

Inca din cele mai vechi timpuri, regi, imparati, emiri si alti exponenti ai celei mai distinse nobilimi au fost fermecati, rand pe rand, de aceasta tesatura, pe atat de impunatoare, pe cat este de suava. Tocmai aceasta dualitate ce ii este inerenta constituie nucleul din care se naste incontestabila sa forta de atractie.

rochie-neagra-de-catifea-anastasiaPrin urmare, daca ai nevoie de o schimbare, daca vrei sa debordezi de incredere si sa iti asiguri un loc minunat in memoria celor din jurul tau, acum ai ocazia sa actionezi. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi rochia de seara Anastasia, iar aceasta te va invalui intr-un aer imbatabil de eleganta, caruia nimeni nu ii va putea rezista. Puterea ce irupe din adancul catifelei negre, care iti contureaza talia cu delicatete, impreuna cu detaliul fin din dantela ce iti invaluie pieptul, dandu-i un aer de mister, ii confera acestui model de rochie eleganta o imbatabila capacitate de a fermeca.

A doua oportunitate de a straluci se gaseste sub forma rochiei de seara Medeea. Catifeaua, de data aceasta de un bordo pasionant, te va invalui intr-o clipa intr-o aura de eleganta, iar lipsa bretelelor, care duce la scoaterea in evidenta a celor doua cupe, impreuna cu talia marcata prin plierea deplina a materialului, iti vor conferi un aer seducator, demn de o eroina legendara. Rochia din catifea Medeea este alegerea cea mai potrivita pentru orice eveniment in care simti nevoia sa ramai in amintirea celor din jur drept un veritabil exemplu de stil, iar daca este purtatarochie-bordo-de-catifea-medeea cu o pereche de pantofi deschisi la culoare, imaginea rafinamentului absolut este intregita pe deplin.

Asadar, nu scapa aceasta ocazie! Rochia neagra din catifea Anastasia si rochia bordo din catifea Medeea pot transforma un eveniment obisnuit intr-unul memorabil, prin puterea irezistibila a materialului din care au fost confectionate. Aceasta tesatura nobila, destinata in trecut doar catorva privilegiati, iti este acum accesibila si tie. Rochiile Anastasia si Medeea te asteapta pe site-ul nostru, impreuna cu alte modele sofisticate, cu ajutorul carora vei radia de feminitate si rafinament! Acum este momentul. Fii schimbarea pe care ti-o doresti!

Missgrey @ Jan 18, 2016 +