rootfoot

Rochii cu spatele gol de seara - senzualitate si rafinament

Rochiile cu spatele gol sunt un simbol al elegantei si senzualitatii feminine, si nu pot niciodata sa dea gres atunci cand iti doresti sa impresionezi prin aparitia ta la o ocazie speciala, indiferent de gradul acesteia de formalitate. Lungi sau scurt, rochiile cu spatele gol au intotdeauna capacitatea de a atrage toate privirile, in special daca optezi pentru un model care sa te avantajeze si pentru o culoare spectaculoasa. 

rochie-cu-spatele-gol-lunga-de-searaIn cea mai recenta colectie de primavara, ti-am pregatit cateva modele superbe de rochii cu spatele gol, insa astazi ne vom opri asupra a doua recomandari de rochii lungi cu spatele gol, perfecte pentru evenimentele speciale de seara. Mult mai discrete decat rochiile cu decolteu, rochiile cu spatele gol au capacitatea de a arunca asupra purtatoarei o usoara umbra de mister, pastrandu-i, simultan, senzualitatea si rafinamentul specific unei tinute de seara. 

Confectionata din voal, rochia cu spatele gol de seara Kora impresioneaza prin culoarea deosebita si prin design-ul sofisticat: tonurile de lila, subtile, delicate si feminine, in combinatie cu voalul vaporos ce itirochie-cu-spatele-gol-de-seara-lunga imbraca formele intr-o maniera luxurianta, transforma rochia de seara cu spatele gol intr-o tinuta pe cat de provocatoare, pe atat de eleganta. Bustul fronsat, in combinatie cu decolteul in V si cu aplicatia pretioasa din talie, are capacitatea de a-ti evidentia formele feminine si de a-ti valorifica talia si silueta, fara sa fie nevoie de prea mult efort. Stilul A-line, spatele decupat si culoarea delicata cu accente de primavara sunt mai mult decat suficiente pentru a-ti conferi o aparitie care va atrage complimentele.

Adopta o rochie cu spatele gol de seara in ton cu primavara, optand pentru rochia lunga Kora in tonuri de verde smarald. Confectionata din voal, cu bust fronsat si aplicatie pretioasa in talie, rochia cu spatele gol reuseste sa iti evidentieze toate calitatile, flatand orice tip de silueta, culoare  a parului, a ochilor si a tenului, remarcandu-se printr-un ton vibrant si prin fluiditatea voalului care iti asigura o alura diafana. 

Te invitam sa iti alegi rochiile cu spatele gol de seara preferate, din cea mai recenta colectie de primavara Miss Grey!

Missgrey @ Mar 19, 2016 +