Rochiile de seara verzi - garantia unei aparitii inedite

Ne alegem tinutele festive in conformitate cu asteptarile pe care le avem de la evenimentele speciale. Si, in general, aceste asteptari sunt pretentioase, intrucat ne dorim de la evenimentele speciale momente de neuitat, purtand haine pe care nu le purtam in orice zi. Uneori, poate sa fie dificil sa impacam asteptarile pe care le avem de la o tinuta festiva: eleganta acesteia cu dorinta de a nu trece neobservate; simplitatea acesteia, cu teama de a nu fi privite ridicol. Insa nu este imposibil.

rochie-de-seara-verde-lungaUna dintre cele mai sigure metode de a avea o aparitie inedita este sa porti rochii de seara in culori vibrante si design-uri care te avantajeaza din punct de vedere fizic. Cunoscandu-ti foarte bine avantajele si dezavantajele din punct de vedere fizic, iti va fi mult mai usor sa alegi o rochie de seara care sa iti aduca complimentele dorite. 

Rochiile de seara verzi sunt recomandarea noastra pentru momentele in care iti doresti sa surprinzi prin aparitia ta, la orice eveniment special. De ce rochiile verzi? Pentru ca, pe langa faptul ca aceasta culoare vibranta se potriveste de minune oricarui sezon, poti regasi rochii de seara verzi in cele mai variate nuante, astfel ca este imposibil sa nu identifici tonul de verde potrivit pentru tine. O culoare puternica, vie, plina de incarcaturi simbolice fermecatoare, verdele arata superb pe rochiile de seara, reusind sa transforme chair si cele mai simple modele de rochii de seara in articole spectaculoase.

Rochia de seara verde Kora este o adevarata bijuterie vestimentara, cu ajutorul careia vei cuceri toate privirile vara aceasta, la evenimentele speciale. Confectionata integral din voal, cu bustul fronsat si spatele decupat, rochia de seara verde reuseste sa iti puna in valaore talia datorita croielii in stil A-line si decolteului in V, in vreme ce nuanta fermecatoare de verde va atrage cu siguranta atentia asupra ta. Ideala in combinatie cu bijuterii fine, rochia de seara verde poate fi purtata cu succes la cele mai deosebite evenimente ale verii, intotdeauna conferindu-ti o aparitie de succes. 

Tu ce rochii de seara verzi ai purta?

Missgrey @ Jun 22, 2016 +