rootfoot

Alege rochiile cu bust de dantela, pentru o aparitie de invidiat

Gingase si feminine, rochiile cu bust de dantela sunt o alegere inspirata, in special atunci cand doresti sa adopti o tinuta romantica. In voga in orice sezon, rochiile din dantela se bucura de o nemarginita atentie, iar diversitatea modelelor si a culorilor le transforma in vestimentatii pe care este necesar sa le avem in garderoba. Cel mai important aspect ce trebuie urmarit atunci cand achizitionezi o rochie dantelata este calitatea acesteia, care trebuie sa fie superioara. Daca alegi sa cumperi o rochie din dantela, investeste in materiale calitative, pentru ca tinuta ta sa fie fermecatoare, pastrandu-si aspectul inedit chiar si dupa mai multe purtari.

Rochiile cu bust de dantela se caracterizeaza prin eleganta desavarsita ce combina delicatetea dantelei pretioase cu liniile simple ale design-ului. Dorind sa valorifice potentialul acestui material, deisgnerii internationali au creat modele care impresioneaza atat prin inventivitate, cat si prin splendoare. Rochiile ce imbina dantela si nuante pastel sau neutre sunt extrem de rafinate si senzuale, ce iti asigura o tinuta de lux. In principiu, o rochie este cu atat mai senzuala, cu cat dezvaluie mai putin, lasand loc imaginatiei, motiv pentru care rochiile cu bust de dantela sunt alegerea perfecta in acest sens.

Simplitatea voalului triplu se imbina cu dantela pretioasa brodata manual, transformand rochia Kristie Rose Quartz intr-o bijuterie ce nu poate lipsi din garderoba ta festiva. Aceasta rochie midi de tip cocktail a fost creata pentru momentele in care iti doresti o tinuta ce emana feminitate si delicatete. Croiala conica accentueaza formele feminine, in vreme ce liniile simple ale designului si umerii la vedere iti asigura o aparitie ideala.

Acest sezon este perfect pentru a purta o rochie pe umeri presarata cu dantela fina, intrucat aceste detalii ii asigura un aspect luxuriant ce se incadreaza de minune in peisajul romantic de toamna. Croiala simpla si tonurile pastel de rose quartz ale rochiei Kristie se pot completa cu accesorii si coafuri minimaliste, discrete. Pentru a pune in valoare splendoarea rochiei cu bust de dantela, alege un colier pretios sau cercei deosebiti, ce iti vor da o stralucire aparte.

In aceasta toamna, lasa-te invaluita de magia si misterul unei rochii Kristie, cu bust de dantela, alegand o nuanta inedita de rose quartz pentru tinute romantice. Descopera rochiile Miss Grey si opteaza pentru o rochie de o frumusete autentica, brodata manual, ce iti va asigura aparitii magice.

Missgrey @ Sep 25, 2016 +