rootfoot

Rochii de seara din dantela de purtat la petrecerile de iarna

Rochiile de seara din dantela isi fac simtita prezenta fermecatoare in vietile noastre in oricare anotimp. Desigur, conteaza extrem de mult sa ne alegem modelele potrivite in functie de sezonul si de tipul de evenimente in cadrul carora alegem sa le purtam. Pentru ca iarna ne dorim la fel de mult sa iesim in evidenta si sa fim admirate pentru prezenta noastra ca vara, ti-am pregatit un articol dedicat rochiilor din dantela pe care le poti purta la petrecerile de iarna. 

 

Alege rochii din dantela midi pentru un grad mai ridicat de versatilitate

 

Pentru ca fascinatia noastra fata de o rochie creste impreuna cu gradul ei de versatilitate, este important sa adaugam garderobei rochie de seara de dantela noastre rochite din dantela versatile, pe care sa le putem purta la mai multe categorii de evenimente si pe care sa le putem accesoriza in cat mai multe moduri, astfel incat sa avem intotdeauna aparitii unice. Rochiile de seara din dantela de lungime midi sunt secretul succesului atunci cand vine vorba despre versatilitate: fiind considerata lungimea ideala in lumea modei, lungimea midi ne permite sa ne bucuram de farmecul acestor accesorii vestiementare chiar si la cele mai pretentioase evenimente. Astfel, alegerea unei rochii de seara de dantela midi pentru petrecerile de iarna iti va permite sa te bucuri timp indelungat de farmecul irezistibil al acestora.

 

Rochiile de ocazie din dantela colorata iti garanteaza aparitii de succes

 

Desi adesea esti tentata sa optezi pentru culori neutre sau clasice, pentru a nu da gres, in privinta rochiilor din dantela este chiar recomandat sa te orientezi inspre culorile mai indraznete sau mai aparte, fie ca este vorba despre pasteluri, tonuri bogate si calde sau despre nuante extravagante ori texturi stralucitoare. Dantela in sine este un material care nu se demodeaza, astfel ca iti poti permite rochie de seara din dantela sa experimentezi din punct de vedere cromatic si sa surprinzi intotdeauna prin prezenta ta unica si feminina.

 

Rochii de dantela de seara perfecte pentru petrecerile de iarna marca Miss Grey

 

Astazi, iti recomandam rochiile de seara din dantela Noelle, care poarta semnatura Miss Grey, pentru un look de invidiat la oricare dintre petrecerile de iarna. Confectionate integral din dantela de calitate superioara, rochiile de seara Noelle se remarca pe de o parte prin lungimea midi care se imbina perfect cu croiala conica, evidentiinud-ti formele feminine si creand o imagine deopotriva sofisticata si seducatoare fara a fi vulgara, si, pe de alta parte, prin paleta impresionanta de culori care mai de care mai indraznete: de la tonurile bogate de bleumarin sau mov si pana la pasionalele nuante de bordo ori verde, rochiile de seara din dantela Noelle sunt accesoriul ideal pentru petrecerile din sezonul rece.

Alege-ti modelul favorit, dintre rochiile de dantela pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru!

Missgrey @ Dec 26, 2016 +