rootfoot

Rochii rosii de seara: doua sugestii de accesorizare

Rochiile rosii de seara, omniprezente in fanteziile vestimentare ale oricarei femei, si un must-have pentru orice garderoba festiva moderna, fascineaza printr-un farmec aparte care transforma fiecare femeie intr-o prezenta inconfundabila. Chiar daca preferintele noastre in materie de stil sunt foarte diverse, si chiar daca avem tipuri diferite de siluete, rochiile rosii sunt prezente intr-o varietate atat de mare de modele, texturi si design-uri, astfel ca avem garantia regasirii rochiei rosii perfecte pentru noi. 

In ciuda faptului ca rochiile rosii de seara atrag instantaneu atentia prin simpla lor prezenta, pentru aparitii care sa cucereasca toate inimile si privirile, iti recomandam sa apelezi la cateva artificii de stil datorita carora vei reusi sa maximizezi potentialul fermecator al rochiilor rosii. Maniera in care alegi sa iti accesorizezi rochia de seara rosie este secretul crearii celor mai exuberante tinute festive, si, din fericire, exista atat de multe variante in ceea ce priveste alegerea accesoriilor, incat iti poti reinventa imaginea de fiecare data cand alegi sa porti rochia rosie, la orice eveniment special. 

Pentru ca o incursiune in lumea fascinanta a rochiilor rosii te va ajuta sa vizualizezi mai bine propunerile noastre, iti prezentam cea mai recenta creatie Miss Grey: rochia rosie de seara Kristie, care are bustul rochie-rosie-de-searaconfectionat din dantela si fusta din triplu voal. Fascinanta datorita imbinarii perfecte dintre design-ul conic, care iti accentueaza formele feminine, tetxura sofisticata a dantelei si culoarea pasionala, rochia rosie de seara te cucereste instantaneu datorita design-ului pe umeri, care iti sporeste senzualitatea, adaugand un plus de mister imaginii tale si care, totodata, iti deschide numeroase oportunitati in privinta accesorizarii. 

Pentru o aparitie lady-like, te sfatuim sa porti rochia rosie de seara in combinatie cu un colier din perle, o coafura fancy, preferabil adunata la spate, o pereche de cercei finuti din perle si eventual o bratara la fel de delicata. Opteaza pentur un clutch cu accesorii perlate, si pentru o pereche de stiletto rosii, si toate privirile vor fi  indreptate asupra ta. Perlele trebuie sa fie elementul de baza al accesoriilor tale, pentru ca reusesc sa completeze de minune farmecul rochiei rosii de seara, astfel de vei obtine o imagine de-a dreptul fascinanta. 

Adauga un plus de stralucire tinutei tale, purtand rochia rosie de seara Kristie in combinatie cu bijuterii pretioase, tip statement, de culoare argintie sau aurie. Daca optezi pentru auriu, ai grija sa nu incarci foarte mult tinuta, intrucat aceasta combinatie cromatica este recomandata cu precadere in preajma sarbatorilor de iarna. Constrastul superb dintre tonurile metalice argintii ale bijuteriilor statement si rosul pasional al rochiei de seara pe umeri va aduce asupra ta un efect inconfundabil, datorita caruia vei fi admirata intreaga seara. 

Acestea sunt doar doua dintre nenumaratele optiuni de accesorizare a rochiilor rosii de seara care iti stau la dispozitie. Te invitam sa adaugi gardeorbei tale festive rochia rosie de seara Kristie, sau sa iti alegi alt model favorit dintre rochiile rosii pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, si sa iti lasi imaginatia si creativitatea sa se manifeste de fiecare data cand vei alege accesoriile potrivite pentru tinuta ta. 

Missgrey @ Sep 27, 2016 +