rootfoot

Rochiile cu dantela: cum le purtam si cum le accesorizam?

Rochiile cu dantela au devenit unele dintre cele mai populare piese vestimentare din garderoba feminina. Ideale pentru aparitii casual sau de ocazie, si prezente intr-o multitudine de modele si culori, rochiile cu dantela trebuie atent accesorizate pentru a avea intotdeauna aparitii surprinzatoare. 

rochie neagra dantelaChiar daca materialele sofisticate vor fi mereu in tendinte, in momentul in care acestea devin mult prea populare, ele devin, implicit, si mult prea comune. Astfel, nu vei putea sa te evidentiezi si sa te diferentiezi atat de usor ca si pana acum la un eveniment. Asta nu inseamna sub nicio forma ca trebuie sa renunti la rochiile cu dantela si sa adopti tinute mult mai extravagante! Din contra: daca rochiile cu dantela te avantajeaza si se numara printre piesele tale vestimentare preferate, continua sa le porti indiferent de context, insa, in functie de imaginea pe care vrei sa o obtii, combina-le si accesorizeaza-le intr-o nota originala, care sa te puna in evidenta subtil, armonios si elegant. 

 

Rochiile din dantela sunt o constanta in moda

 

Dantela va ramane intotdeauna unul dintre materialele preferate ale femeilor, indiferent de obiectul vestimentar pe care aceasta se regaseste, datorita farmecului aparte pe care il confera purtatoarei. Sofisticata, eleganta, romantica, seducatoare si misterioasa, dantela pare sa inglobeze insasi esenta feminitatii. De aceea, obiectele vestimentare confectionate din dantela vor fi intotdeauna apreciate si vor oferi mereu femeii care o poarta o alura aparte, care denota feminitate, delicatete si eleganta. 

Chiar daca nu toate ocaziile sunt potrivite pentru a purta haine confectionate integral din dantela, in ultimii ani au dobandit o foarte mare popularitate insertiile si detaliile din dantela. De aceea, rochiile cu rochie neagra danteladantela trebuie sa fie nelipsite din optiunile tale vestimentare, indiferent de momentul sau ocazia in care alegi sa le porti. Un detaliu mic de dantela va transforma o rochie casual intr-o rochie de petrecere, iar niste maneci de dantela iti vor spori misterul si iti vor transforma tinuta intr-una aparte, chiar daca design-ul in sine este unul destul de comun. Daca si tu te numeri printre admiratoarele acestui material textil, te invitam sa vezi recomandarile noastre de rochii cu dantela, si sa tii cont de sfaturile pe care ti le oferim vizavi de accesorizare:

 

Rochii de ocazie din dantela Miss Grey

 

Daca vrei sa adaugi garderobei tale o rochie de ocazie neagra cu insertii de dantela, iti recomandam rochia eleganta neagra Erika, confectionata din triplu voal, cu fronseuri si detalii din dantela fina. Rochia este speciala datorita design-ului original si a felului in care se aseaza pe corpul tau, atragand atentia asupra unei siluete feminine si echilibrate. Eleganta rochiei negre de ocazie este vadit sporita de prezenta dantelei de la nivelul manecilor si al bustului, iar supraincarcarea cu accesorii nu este deloc recomandata, intrucat rochia este pretioasa prin definitie. 

Prea putina dantela pentru gusturile tale? Iti recomandam rochia de ocazie neagra cu peplum Rebeca, cu piele ecologica si bust din dantela fina. Jocurile de transparenta de la nivelul bustului iti vor conferi un aer seducator si misterios simultan, in vreme ce peplumul din piele ecologica iti subtiaza talia vizibil, conferind mai multa delicatete si feminitate siluetei tale. 

Atunci cand porti rochii cu dantela, asigura-te ca le combini cu pantofi si genti confectionate din materiale care contrasteaza cu textura dantelei - opteaza pentru obiecte fara perforatii si transparente. In privinta accesoriilor de tip bijuterii, rochiile cu dantela nu necesita niciodata prea mult efort in acest sens. Fiind prin definitie pretioase, este suficient sa iti completezi imaginea cu un inel si o pereche de cercei, pentru ca regula de aur de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sa porti rochii cu dantela este sa pastrezi atentia asupra rochiei in sine, si sa nu distragi prin bijuterii sau alte accesorii. 

Soarele va iesi in curand, iar tu vei avea nevoie de tinute din ce in ce mai provocatoare si feminine. Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti modelele favorite de rochii cu dantela, pe care sa le porti in aceasta primavara! 

Missgrey @ Mar 06, 2015 +