rootfoot

Rochiile midi din dantela - in topul produselor Miss Grey

Despre rochiile din dantela am vorbit de multe ori, in articolele precedente. Iubim eleganta pe care acestea o confera oricarei purtatoare, aura misterioasa creata in jurul fiecarei femei care poarta rochii din dantela. rochie-midi-dantela-albastraPopularitatea rochiilor din dantela continua sa creasca, si ai la dispozitie din ce in ce mai multe optiuni de a le purta. Chiar daca stilul tau este unul feminin si elgant, sau unul casual, dinamic si cu accente rock, sau boho-chic, exista suficient de multe rochii din dantela in care sa te regasesti si care sa se potriveasca preferintelor tale vestimentare. In functie de anumiti factori, alegerea unei rochii din dantela este intotdeauna diferita; in cele ce urmeaza, iti vom expune cateva repere fundamentale de stil care caracterizeaza trendul rochiilor din dantela:

rochie-midi-dantela-albastraIn ultimul an, s-a remarcat o preferinta accentuata pentru rochiile din dantela colorata, si o usoara indepartare de clasicele tonuri neutre de negru si alb. Sofisticata prin definitie, dantela iti permite sa o porti fara sa te folosesti de prea multe accesorii. Daca adaugi si o pata de culoare unei rochii de dantela, atunci farmecul tau este cu siguranta si mai de efect. Ideale pentru petreceri si ocaziile speciale, rochiile de dantela colorata iti vor pune in lumina feminitatea si formele, atragand complimente fara prea mult efort. 

Dantela sofisticata, de calitate, este recomandata mai degraba pentru tinutele de seara si de ocazie decat pentru imbracamintea casual. O rochie din dantela midi sau lunga poate sa fie extrem de sofisticata, si, astfel, potrivita pentru cele mai speciale evenimente la care trebuie sa participi. Pentru a crea un efect usor dramatic, opteaza pentru o rochie din dantela neagra, insa daca iti doresti sa impresionezi, nu te sfii, sa alegi rochii de dantela in culori neutre sau vibrante. Dantela are o alura vintage care fascineaza, insa nu intotdeauna este obligatoriu sa te conformezi asteptarilor; pentru femeia moderna, exista dantela cu accente metalice, care nu numai ca va atrage instant atentia asupra ta, dar are si o alura moderna, greu de ignorat, care iti pune in evidenta calitatile naturale, pastrand, totdata, un farmec aparte.

Rochiile midi din dantela sunt o alegere ideala pentru mai multe categorii de evenimente, iar daca iti doresti sa adaugi garderobei tale o piesa vestimentara pe care sa o poti purta de mai multe ori si sa arati intotdeauna diferit, rochii-midi-dantela-accente-metaliceatunci ar trebui sa iti achizitionezi o rochie midi din dantela. In sezonul primavara-vara, rochiile midi din dantela s-au aflat in topul celor mai de succes produse marca Miss Grey. Rochiile din dantela colorata au fasciant multe doamne si domnisoare, iar preferintele pentru accentele metalice aplicate dantelei s-au dovedit a fi mai multe decat ne-am fi asteptat. 

Recomandam rochia midi din dantela brodata Ella pentru ocaziile spciale; ideala pentru cununia civila, rochia din dantela albastra cu cupe iti evidentiaza formele feminine, mulandu-se discret pe formele tale. Lungimea o transforma intr-o rochie perfecta pentru evenimente formale, iar culoarea indrazneata iti confera o alura fermecatoare si dinamica. Daca esti o femeie moderna, care prefera stiluri contemporane si totusi feminine si elegante, poarta rochia midi din dantela Tania. Albastru electrizant, argintiu fermecator sau rosu seducator, rochia midi din dantela cu accente metalice impresioneaza prin design-ul aparte si materialul atent ales. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile midi din dantela preferate, pe care sa le porti la cele mai deosebite ocazii ale acestui an! 

 

 

 

 

Missgrey @ Jul 13, 2015 +