rootfoot

Cele mai frumoase rochii negre elegante

Avem o pasiune aparte pentru superlative. In special in ceea ce priveste frumusetea si vestimentatia. Ce poate fi mai potrivit, in acest context, decat o trecere in revista a celor mai frumoase rochii negre elegante? Poate recomandarile noastre iti folosesc drept sursa de inspiratie in alegerea tinutelor pentru weekendul care tocmai incepe.

 

Rochii din dantela neagra - accesorii esentiale pentru evenimentele deosebite

Rochie Tina Neagra

Combinatia dintre textura luxurianta a dantelei si eternul negru este absolut irezistibila si, in plus, iti confera avantajul de a nu da niciodata gres, cand alegi sa o porti. De aceea, un astfel de accesoriu vestimentar este imperios necesar pentru ca garderoba ta feminina sa fie completa si pregatita pentru absolut orice eveniment special care ar putea sa apara in viata ta. Una dintre cele mai frumoase rochii negre elegante din dantela, dupa opinia noastra, este reprezentata de rochia Noelle neagra. Confectionata integral din dantela de claitate superioara, rochia se impune prin croiala conica ce iti urmareste subtil liniile corpului, fiind, deopotriva, elegant,a feminina si misterioara. Decupajul discret din zona spatelui o transforma intr-o piesa vestimentara de un rafinament extraordinar, in vreme ce lungimea midi iti permite sa o porti la orice ocazie speciala, indiferent de codul vestimentar pe care aceasta il impune. SImplitatea si eleganta sublima sunt atributele care definesc cel mai bine rochia neagra din dantela Noelle.

 

Rochii de seara negre pentru orice tip de silueta

Rochie Noelle Neagra

Atunci cand vrei sa iti imbogatesti garderoba cu noi rochii de seara negre, tot ce trebuie sa faci este sa cauti acele modele suficient de versatile incat sa flateze, indiferent de tipul de silueta. Cauta croielile cu linii simple, minimaliste, alege lungimile midi in detrimentul celor mini si asigura-te ca rochia ta se diferentiaza prin detalii subtile si atent prelucrate, care confera eleganta si unicitate imaginii tale. Una dintre cele mai frumoase rochii negre de seara, din cadrul colectiilor noastre, este reprezentata de rochia Tina. Confectionata din triplu voal elastic, rochia se distinge in primul si in primul rand, prin insertiile din dantela pretioasa brodata manual, atent dispuse astfel incat sa creeze un impact vizual puternic si sa impresioneze prin prezenta remarcabila. Lungimea midi iti permite sa o porti la orice categorie de eveniment, in special la cele care au un cod vestimentar mai riguros, iar prezenta dantelei pretioase iti faciliteaza alegerea accesoriilor.

 

Care crezi ca sunt cele mai frumoase modele de rochii negre elegante, dintre toate creatiile care se incadreaza in aceasta categorie, pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru?

 

Missgrey @ Feb 10, 2017 +