rootfoot

Noul agent al seductiei se numeste menta. Verde menta

Nu stiu daca ai aflat, dar un nou super agent si-a facut aparitia in universul seductiei, iar numele lui este …menta. Verde menta.

 

Si nu are de gand sa plece nicaieri pana cand nu va arata tuturor femeilor cat de spectaculoase, cochete si ideale pentru anotimpul calduros sunt modelele vaporoase de rochii verde menta. Super agentul a pus la punct un plan diabolic de chic, care tinteste in primul rand satisfactia ta, si in al doilea rand, infatisarea.

 

O rochie verde menta iti da o senzatie de prospetime

 

Cand aerul te cuprinde intr-o stransoare fierbinte, ai nevoie de un scut protector. O rochie verde menta, din tesaturi diafane, in nuanta celei mai racoritoare inghetate, va avea grija ca tu sa te simti usoara si proaspata chiar si la petrecerile in aer liber, sub razele unui soare care parca nu mai are de gand sa mearga la culcare. Totusi, nu orice nuanta de verde menta se potriveste perfect tenului tau, asa ca tine cont de sfaturile super agentului cand iti alegi o piesa vestimentara in aceasta culoare.

Daca ai parul negru, alege-o cu un ton sau doua mai deschisa, iar daca ai parul blond, poti experimenta nuantele mai inchise. Cand ai dubii, rezuma-te la un accesoriu in nuanta respectiva, in loc sa porti din cap pana in picioare un verde menta despre care nu stii sigur daca te flateaza sau nu.

 

Fereste-te de inamicii super agentului verde menta

 

   

Nu toate culorile si nu toate texturile sunt aliatii acestui nou agent al seductiei, asa ca trebuie sa ai grija cum combini elementele unei tinute si cum accesorizezi o rochie verde menta.

 

Aceasta nuanta cocheta se comporta diferit in functie de materialul pe care il coloreaza. Astfel, verdele menta confera moliciune bumbacului, un aer racoros casmirului si se potriveste perfect cu matasea si dantela.

Chiar daca se simte cel mai bine dominand cromatic o tinuta, verdele menta arata foarte bine si in combinatie cu alte nuante pastelate (roz pudra sau bej), cu turcoaz inchis sau cu alb. De altfel, un look mai varatic decat o tinuta verde menta cu accente albe aproape ca este imposibil de obtinut. Fie ca alegi sa porti o rochie de seara lunga verde menta, cu dantela brodata alba, sau alaturi unei fuste mentolate o bluza alba, poti fi sigura ca ai mizat pe combinatia imbatabila a verii.

 

In plus, mai poti fi sigura si de faptul ca vei fi invaluita intr-un aer proaspat si feminin oriunde vei purta o rochie verde menta, fie ca esti domnisoara de onoare la nunta celei mai bune prietene sau ca decizi sa-ti impresionezi iubitul la o intalnire romantica.

 

 

Missgrey @ Jun 21, 2017 +