rootfoot

Rochii de seara lungi pentru evenimente deosebite

Trendul rochiilor de seara lungi a revenit si in acest sezon si, cu aceasta ocazie, multe femei se confrunta cu dilema felului in care trebuie sa le poarte in asa fel incat sa iasa in evidenta. Exista cateva elemente care pot sa transforme purtatul rochiilor de seara lungi intr-o chestiune delicata, cum ar fi inaltimea unei femei sau constitutia acesteia. In plus, alegerea accesoriilor potrivite pentru rochia de seara constituie o alta problema pentru multe femei, mnotiv pentru care optiunea rochiilor de seara lungi devine una mult prea complicata pentru a fi luata in calcul. 

Astazi, iti oferim cateva sfaturi despre sa porti rochiile de seara lungi si cum sa le accesorizezi astfel incat sa impresionezi prin tinuta ta indiferent de eveniment. Vom vorbi, de asemenea, despre nenumaratele optiuni pe care le ai atunci cand doresti sa iti alegi o rochie de seara lunga, cat si despre accesoriile pe care le poti alege in asa fel incat sa creezi o tinuta de exceptie. Si, nu in ultimul rand, iti sugeram doua superbe modele de rochii de seara lungi marca Miss Grey, pe care sa le porti in acest sezon la cele mai deosebite evenimente. 

Intotdeauna fii atenta la proportii! 

Pentru femeile scunde, a purta o rochie de seara lunga poate fi problematica, intrucat masura si felul in care rochia de seara lunga este creata poate sa fie prea mult pentru o constitutie mignona. Pentru femeile rochie-de-seara-lunga-griscunde, rochiile de seara lungi fara volum sunt cheia unei tinute de succes. Un model de rochie de seara care urmareste discret liniile corpului de la talie in jos creeaza o silueta mult mai bine proportionata, rezolvand problema senzatiei de prea mult volum pentru constitutia unei femei scunde. 

Pe de alta parte, foarte multe femei inalte se confrunta cu o problema legata de lungimea rochiei; o rochie de seara lunga aleasa incorect se poate transforma intr-o rochie midi sau chiar scurta. De aceea, daca esti inalta, alege intotdeauna rochii de seara lungi care depasesc gleznele, pentru a crea un efect diafan si pentru a evita situatia in care imaginea ta ar avea de suferit. 

Evita pantofii prea mari si platformele!

Date fiind proportiile mari ale unei rochii de seara lungi, trebuie sa iei in considerare accesorii mult mai mici, in special atuncic and vine vorba de incaltaminte. In combinatie cu rochiile de seara lungi, platformele sunt foarte nepotrivite, pentru ca distrag atentia de la propria ta silueta prin propria lor inaltime. De asemenea, pantofii foarte incarcati pot sa creeze  un dezechilibru in ceea ce proveste proportiile armonioase. 

Balerinii, in schimb, sunt o optiune ideala pentru a fi purtati in combinatie cu o rochie de seara lunga. Pe langa faptul ca sunt deosebit de confortabili, design-ul lor nu distrage atentia de la rochia de seara lunga, lasandu-ti posibilitatea de a te face remarcata prin tinuta ta de ocazie. Sandalele cu un toc mediu sunt, de asemenea, recomandate pentru a fi purtate cu rochiile de seara lungi, pentru a conferi un plus de inaltime si eleganta siluetei tale. 

Alege accesorii discrete!

rochie-de-seara-lunga-verdeUtilizarea excesiva a bijuteriilor poate sa distraga atentia de la rochia ta de seara lunga, si sa creeze o tinuta mult prea incarcata. Accesorizarea unei rochii de seara lungi trebuie sa se concentreze pe accente, si nu pe detalii pretioase care sa distraga atentia. O rochie de seara lunga este pretioasa prin definitie, astfel ca atentia trebuie atrasa asupra ei, bijuteriilor fiind doar un artificiu care iti completeaza tinuta. Un colier rafinat sau o bratara subtila sunt accesorii suficiente, care vor complimenta rochia ta de seara lunga si iti vor spori eleganta si rafinamentul 

Considera coafura ca fiind cel mai important accesoriu adaugat unei rochii de seara lungi!

Felul in care alegi sa iti aranjezi parul atunci cand porti o rochie de seara lunga conteaza enorm. Coafura este, practic, accesoriul esential pentru o rochie de seara lunga. Daca esti fericita posesoare a unui par lung, ai numeroase optiuni dintre care poti alege cum anume sa iti aranjezi coafura, in functie de imaginatie. Daca, in schimb, ai parul scurt, adauga un accesoriu coafurii tale - fie ca este vorba despre o bentita, o agrafa pretioasa, o esarfa sau accesorii florale. 

Confectionate din voal de matase si cu bust din dantela, rochiile de seara lungi Erin se remarca atat prin culorile impresionante, vibrante si elegante, cat si prin design-ul deosebit de feminin. Spatele decupat in V compenseaza absenta decolteului, iar jocurile de transparenta de la nivelul bustului iti confera un plus de farmec si feminitate. Pretioase prin definitie, rochiile de seara lungi Erin nu au nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci, fiind, totodata, create in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta. 

Acceseaza cu incredere www.MissGrey.ro, si alege-ti modelul favorit dintre rochiile de seara lungi pe care ti le punem la dispozitie, pe care sa le porti tinand cont de sfaturile si recomandarile din acest articol. 

Missgrey @ Aug 20, 2015 +