rootfoot

Ce accesorii alegi cand porti rochii de seara vaporoase

Carei femei nu-i place sa poarte rochii de seara vaporoase la evenimentele speciale? Sa recunoastem, rochiile lungi, din materiale diafane, confera un aer nobil si e greu sa nu te simti ca o printesa purtandu-le, de aceea sunt printre cele mai populare modele cand vine vorba de petrecerile de nunta sau baluri.

De multe ori insa, nu alegerea rochiei pune cele mai mari probleme, ci accesorizarea ei, iar cand vorbim despre tinute elegante de seara confectionate din tesaturi deosebite, devine parca si mai dificil sa combinam impecabil pantofii cu voalul, colierele statement cu dantela brodata sau poseta cu restul ansamblului vestimentar.

Din fericire, articolul de astazi iti vine in ajutor cu cateva trucuri utile de care e bine sa tii seama cand vrei sa accesorizezi ireprosabil rochiile de seara vaporoase din colectia Miss Grey.

 

Ce pantofi porti cu o rochie lunga, diafana

 

Anabel Turqoise   Anabel Turqoise

Tentatia de a raspunde pantofi cu toc este coplesitoare, dar un raspuns si mai bun ar fi sandale cu toc, sau macar pantofi decupati la varf. Voalul este pur si simplu mult prea delicat pentru a fi combinat cu o pereche de pantofi care acopera destul de mult din picior si creeaza o usoara dizarmonie vizuala care poate dauna aspectului tau, mai ales in cazul rochiilor cu corset, asa cum este Anabel. Un bust frumos evidentiat prin decolteul in forma de inima nu va fi bine pus in evidenta decat de o pereche de sandale cu barete fine, iar in ce priveste nuanta, poti alege un bronz auriu, usor metalizat, care se va potrivi de minune cu turcoazul rochiei de seara vaporoase.

 

Nu exagera cu bijuteriile

 

Darma Verde   Darma Verde

Probabil una din regulile principale ale unei tinute elegante este sa nu crezi ca purtand setul complet de bijuterii vei arata mai mult rafinament. Din contra, efectul este deseori denumit popular… impopotonare si este cu atat mai neplacut cand porti rochii de seara vaporoase. Ideea de diafan trebuie sustinuta printr-o alegere atenta a accesoriilor pretioase, deci nu vei reusi sa pastrezi impresia de delicatete printr-un colier gigantic sau bratari numeroase si zgomotoase la ambele incheieturi. Priveste, de exemplu, rochia Darma verde, al carei bust confectionat din dantela pretioasa, brodata pe voal poate fi el insusi o bijuterie. Poarta doar niste cercei perla sau din metal pretios, cu design subtil, in ton cu nuantele intense de verde si vei avea o aparitie corecta, demna de admirat.

 

La evenimentele speciale nu porti posete mari

 

Chiar daca geanta supradimensionata este ideala in timpul zilei, la tinute casual, rochiile de seara impun ca poseta sa fie cat mai mica, bineinteles, in armonie cu silueta ta. Un clutch sau o poseta-plic vor fi mult mai potrivite in combinatie cu o tinuta sofisticata, iar tu vei putea zambi ca o adevarata regina a elegantei.

Missgrey @ Apr 20, 2017 +