rootfoot

Rochia neagra de dantela: de ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba?

Pentru ca o garderoba feminina sa fie completa, este nevoie ca in aceasta sa se regaseasca anumite obiecte vestimentare a caror eleganta este eterna, indiferent de perioada sau evenimentul de referinta. Rochia neagra de dantela este unul dintre aceste accesorii vestimentare indispensabile despre care vorbeam. De ce? Pentru ca, prin eleganta sa covarsitoare, si prin versatilitatea ridicata, o rochie de dantela neagra poate sa fie purtata cu succes la cele mai variate ocazii din viata ta, chiar si atunci cand te afli in criza de timp si nu iti poti alege o alta tinuta potrivita. 

rochie-neagra-de-dantelaDantela este poate cea mai indragita textura in lumea modei, in special in ceea ce priveste vestimentatia feminina, fie ea de ocazie sau casual. Iar culoarea neagra ramane in permanenta un reper in materie de stil si eleganta, atat pentru tinutele festive cat si pentru imbracaminte in general. De aceea, combinatia perfecta pe care o reprezinta o rochie de dantela neagra nu trebuie trecuta cu vederea atunci cand vine vorba despre garderoba ta. Disponibile intr-o varietate infinita de modele si stiluri, rochiile negre de dantela se regasesc pentru toate categoriile de preferinte si stiluri, iar cel mai amre avantaj este acela ca flateaza orice tip de silueta. 

Indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi, o rochie neagra de dantela iti permite sa o accesorizezi in asa fel incat sa iti creezi aparitii inedite de fiecare data cand o porti. Simpla, sofisticata, eleganta sau indrazneata, o rochie de dantela enagra ti se va potrivi intotdeauna, si iti va reflecta personalitatea. Pentru acest sezon, ti-am pregatit o recomandare inedita: rochia neagra de dantela Naty, care face parte din cele mai recente creatii de primavara marca Miss Grey.

Confectionata integral din dantela fina, rochia neagra Naty se face remarcata prin eleganta sa desavarsita, conferita de imbianrea armonioasa dintre textura materialului si culoarea clasica. Croiala in stil conic ii permite sa iti urmareasca discret liniile corpului, astfel ca formele tale feminine sut evidentiate subtil, intr-o maniera senzuala si misterioasa. Cele doua volane ale rochiei negre de dantela ii asigura o alura delicata de inspiratie romantica, si o transforma intr-o tinuta originala care atrage atentia prin detalii simple si de efect. Decolteul si spatele usor decupat in linii drepte, atent conturate de insertii de dantela fina, iti ofera posibilitatea de a accesoriza superba rochie neagra cu un colier statement, care sa iti completeze tinuta si sa rapeasca toate privirile. 

Lungimea midi, de asemenea, este unul dintre elementele care ii confera un grad ridicat de versatilitate. Situata la limita dintre eleganta si senzualitate, si imbinand armonios toate atributele esentei feminine, rochia neagra de dantela  poate fi purtata cu succes la numeroase categorii de evenimente, formale, informale, semi-formale, de zi sau de seara; totul depinde de felul in care tu alegi sa o accesorizezi. Tocmai de aceea, recomandam rochia neagra de dantela Naty drept un must-have al garderobei tale de sezon.

Te invitam sa iti alegi modelul favorit dintre rochiile negre de dantela pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, cu ajutorul carora sa iti completezi garderoba feminina de sezon si sa impresionezi la toate evenimentele care vor urma. 

 

Missgrey @ Apr 19, 2016 +