rootfoot

Rochii de ocazie scurte la reduceri de primavara

Multe dintre momentele de neuitat se definesc prin tinutele pe care le porti. Pe langa faptul ca rochiile de ocazie reflecta importanta evenimentului la care le porti pentru tine, acestea reusesc sa iti influenteze imaginea radical, valorificandu-ti punctele forte si frumusetea naturala. Rochiile de ocazie trebuie alese si schimbate in functie de sezon, de eveniment si de silueta. 

rochie-de-ocazie-la-reducerePentru aceasta primavara, ti-am pregatit modele superbe, in tendinte, de rochii de ocazie, pe care sa le porti la evenimentele de sezon. Culorile pastel, eleganta, rochie-de-ocazie-la-reduceredelicatetea si feminitatea sunt elementele care au inspirat creatiile noastre de sezon. Pentru ca, asa cum te-am obisnuit deja, ne dorim sa iti fim alaturi in orice moment important, iti recomandam doua superbe modele de rochii de ocazie cu 50% reducere, pe care sa le porti la petrecerile si evenimentele din perioada imediat urmatoare.

Daca iti doresti o imagine care sa atraga prin simplitate si delicatete, opteaza cu incredere pentru rochia de ocazie midi Vio. Confectionata din material elastic, cu cupe si balene, rochia de ocazie in tonuri pastelate de roz pudra impresioneaza prin design-ul simplu si alura sofisticata pe care o confera purtatoarei. Cupele atrag atentia asupra bustului tau, iar materialul iti urmareste discret liniile corpului, evidentiindu-ti feminitatea. Pretioasa prin definitie, rochia nu are nevoie de foarte multe artificii, pentru a atrage de partea ta toate complimentele si privirile admirative.

Iubesti dantela si tonurile neutre? Rochia de ocazie scurta pe un umar Valerie este alegerea perfecta! Impresionanta datorita design-ului modern, rochia de ocazie in tonuri de bej si cu bust din dantela se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti silueta in evidenta. Foarte confortabila, simplu de purtat si accesorizat, rochia de ocazie scurta iti confera o aparitie sofisticata, chic si moderna simultan. 

 

Missgrey @ Apr 08, 2015 +