rootfoot

Rochii de primavara pentru Ziua Femeii

Petrece ziua de 8 Martie intr-o rochie de primavara din catifea rosie, daca preferi stilul traditionalist, sau intr-una albastra, pentru o iesire indrazneata in zona de nonconformism.

 

Stim ca abia astepti sa infloresti de 8 Martie, intr-un model select de rochii de primavara, asa ca ti-am pregatit un buchet de sugestii vestimentare, perfecte pentru a celebra ca la carte Ziua Internationala a Femeii. Iar daca Valentine’s Day si Dragobetele te-au gasit alaturi de iubit, iata ca acum a venit vremea sa iesi impreuna cu prietenele tale in oras si, pentru ca programul tau poate fi, chiar si in aceasta zi speciala, deosebit de incarcat, iti propunem solutia rochiei usor adaptabile. Astfel, vei fi eleganta si fermecatoare de dimineata pana seara, atat la birou, cat si seara, la distractie.

 


E ziua ta, deci tu decizi ce culoare sa aiba!

 


Cele mai multe femei au tendinta sa aleaga in aceasta zi o rochie rosie, datorita simbolisticii cromatice a martisorului purtat in prima saptamana de primavara, insa nu este in niciun caz nepotrivit sa imbraci orice alta culoare, fie verde proaspat, galben solar sau albastru regal. La urma urmei, primavara inseamna renastere si explozie de culori, deci ramane la latitudinea ta daca vrei sa urmezi stilul traditional sau sa faci un pas indraznet spre nonconformism.

Nu uita ca in aceasta perioada vremea este inca inselatoare. In niciun caz nu vrei sa racesti, asa ca alege cu incredere un model de rochii de primavara dintr-un material putin mai gros, cu maneci lungi sau trei sferturi (ca sa faci linistita o scurta plimbare fara jacheta).

Accesoriile sunt vitale pentru a-ti schimba cu succes look-ul relaxat de zi cu unul sofisticat, de seara. Tine minte ca ziua poti purta colierele acelea voluminoase care-ti iau ochii, bratarile clinchetitoare sau cerceii haiosi, insa atunci cand iesi seara in oras, va trebui sa le schimbi cu bijuterii de dimensiuni mai mici, cu design discret.

                                                                                      

Miss Grey iti propune doua rochii casual pentru Ziua… si Seara Femeii

 

Vei fi o adevarata incantare purtand rochia Anne, unul din modelele noastre de rochii de primavara din catifea luxoasa, cu o croiala tip creion, ideala pentru a-ti sublinia
 feminitatea si farmecul siluetei.

Daca preferi abordarea clasica, sau simti ca Ziua Femeii nu e desavarsita fara expresivitatea celei mai inflacarate nuante, poarta rochia Anne rosie, o piesa vestimentara care iti asigura o prezenta spectaculoasa si, in acelasi timp, caracterizata prin simplitate si bun gust. Avand o lungime medie, este ideala chiar si pentru evenimentele din timpul zilei, accesorizata cu o esarfa in nuante calde, precum galben, caramiziu sau maro, iar deschizatura de pe picior iti aduce un aer subtil de senzualitate, care te va integra perfect in atmosfera petrecerii de seara.

Dar poate ca ai o dispozitie mai nonconformista anul acesta, si vrei sa iesi putin din tipare. In cazul acesta, avem pentru tine rochia Anne albastra, care iti confera, prin nuanta deosebita, cu valente regale, un aer radios si impunator.

 

Te invitam sa iti alegi modelul preferat din colectia de rochii din catifea Miss Grey, si iti uram cu drag un 8 Martie exceptional!

Missgrey @ Mar 01, 2017 +