rootfoot

Cum sa te imbraci atunci cand ii cunosti parintii?

Poate unul dintre cele mai controversate si derutante momente in ceea ce priveste alegerea tinutelor pe care sa le porti este momentul in care ajungi sa ii cunosti parintii. Nu stii exact ce fel de preferinte au, ce asteptari au de la tine, dar cert este ca vrei sa ii impresionezi in mod placut. In mod categoric nu vrei sa lasi o parere proasta despre tine, si nici sa atragi atentia prin extravaganta. 

De aceea, ti-am pregatit cateva sfaturi si recomandari despre tinutele pe care sa le porti intr-o astfel de situatie, si cu ajutorul carora sa obtii succesul dorit. Sa vedem, in primul rand, ce tinute nu trebuie sa adopti sub nicio forma: tocurile, fustele prea scurte, topurile care lasa abdomenul la vedere si rochiile extravagante trebuie sterse complet de pe lista. Se stie ca prima impresie pe care cineva si-o formeaza despre tine este in foarte mari proportii legata de imaginea ta, de hainele pe care le porti. In general, atunci cand mergi sa ii cunosti parintii trebuie sa lasi impresia de echilibru, de rafinament si delicatete specific feminina. De aceea, tinutele simple, delicate, care nu atrag atentia prin culori prea puternice sau croiala indrazneata sunt de preferat intotdeauna. Nu incerca sa fii prea formala, dar nici prea extravaganta.

Chiar daca esti pasionata de moda, detaseaza-te putin de preferintele tale si adopta tinute moderate si feminine. Rochiile scurte elegante in culori pastel sau neutre sunt cea mai buna alegere, pentru un astfel de eveniment. Miss Grey ti-a pregatit doua superbe modele de rochii scurte elegante pe care sa le porti atunci cand ii cunosti parintii, si sa lasi cea mai buna impresie! 

Confectionata din brocart, rochia scurta eleganta Malvina este o tinuta care nu va da gres niciodata! Feminina, simplu de purtat si de accesorizat, rochia cu pliuri iti confera o imagine delicata, cuminte si dragalasa, pe care parintii lui o vor adora! Deloc ostentativa, rochia scurta cu print geometric in tonuri pastel si neutre se aseaza discret pe formele tale, rumarindu-ti liniile corpului si punandu-ti in valoare silueta feminina. O poti purta in combinatie cu ghetute sau botine - daca marele eveniment are loc primavara, toamna sau iarna, cu o pereche de balerini sau cu tocuri, daca acestea sunt alese moderat si in armonie cu simplitatea rochiei scurte elegante. Manecile lungi o transforma intr-o tinuta potrivita pentru sezonul de primavara, iar liniile curate ii confera simplitatea si delicatetea de care ai nevoie ca sa impresionezi.

rochie-scurta-eleganta-cu-pliuri

Daca iti doresti o tinuta cu adevarat eleganta, dar care sa nu fie prea extravaganta, iti recomandam rochia scurta eleganta Delia, confectionata din brocart si cu insertii de pietre pretioase la nivelul taliei si al manecilor. Rochia impresioneaza prin simplitatea si delicatetea pe care le inspira datorita culorii neutre, a materialului de calitate si croielii atent realizate. Spatele gol, in V, iti accentueaza feminitatea, iar manecile bufante iti confera un look usor clasic, pe care parintii lui il vor adora! Simpla si totusi fermecatoare, rochia scurta alba este alegerea potrivita pentru intalnirea cu ai lui, mai ales daca alegi sa o accesorizezi cu o pereche de balerini, tocuri de inaltime medie in culori nu foarte pronuntate, sandale cu talpa joasa sau, de ce nu, botine sau cizmulite. 

rochie-scurta-eleganta-alba

Intra pe www.MissGrey.ro, indragosteste-te de produsele noastre, si alege-ti rochia eleganta perfecta pentru intalnirea cu parintii lui! Apoi, impartaseste-ne experienta ta! 

Missgrey @ Mar 18, 2015 +