rootfoot

Rochii de dantela elegante, pentru cele mai speciale evenimente

Pentru fiecare eveniment special din viata ta, trebuie sa existe cate o tinuta la fel de speciala. Rochiile de dantela elegante devin, astfel, simbolul ocaziilor deosebite pentru foarte multe dintre femei, in primul rand datorita farmecului lor impresionant, care iti transforma misiunea de a te face remarcata intr-una de succes. Din nicio garderoba festiva nu ar trebui sa lipseasca rochiile din dantela, pentru ca acestea sunt alegerea potrivita pentru orice eveniment formal sau informal; exista numeroase modele de rochii elegante de dantela potrivite pentru absolut toate categoriile de ocazii, asa ca iti va fi imposibil sa nu gasesti cel putin una care sa iti fie pe plac si pe care, purtand-o, sa o transformi in accesoriul ideal pentru a atrage toate privirile. 

rochie-de-dantela-eleganta-albastraDelicatetea texturii rochiilor de dantela elegante, in combinatie cu alura profund romantica, si totusi misterioasa a acestui material sofisticat transforma aceasta piesa vestimentara intr-o bijuterie pe care trebuie sa o ai. Indiferent de varsta, rochiile din dantela sunt exponente ale frumusetii feminine eterne, conferind fiecarei purtatoare un plus de farmec si o alura luxurianta, ce va starni admiratie. Dantela poate fi regasita intr-o infinitate de culori, iar acesta este un alt motiv pentru care vei reusi sa identifici si sa achizitionezi cel putin o rochie eleganta de dantela care sa fie pe placul tau si care sa se potriveasca intocmai gusturilor tale. Pentru ca rochiile de dantela sunt indispensabile pentru orice garderoba festiva, astazi iti recomandam doua modele de rochii elegante confectionate din dantela luxurianta in culori bogate, pe care sa le porti la urmatoarele ocazii deosebite:

De o intensitate aparte, bordo-ul rochiei de dantela midi Noelle atrage atentia imediat oriunde ai alege sa porti aceasta tinuta: simpla, dar totusi sofisticata, rochia eleganta de dantela Noelle iti ofera o imaginerochie-de-dantela-eleganta-bordo deosebit de feminina si atragatoare, mai ales datorita croiului conic care ii permite rochitei sa iti urmareasca subtil liniile corpului, punandu-ti in valoare formele feminine. 

Indrazneste sa surpinzi printr-o aapritie de efect, purtand rochia de dantela eleganta Noelle albastra. Nuanta vibranta, in combinatie cu textura romantica si luxurianta a dantelei de o calitate inalta transforma rochia de ocazie din dantela intr-o bijuterie vestimentara ce cucereste privirile tuturor, aducandu-te in centrul atentiei. Lungimea midi iti ofera posibilitatea de a purta rochia de dantela eleganta la numeroase categorii de evenimente, respectand, intotdeauna, dress-code-ul. Jocurile de transparenta de la nivelul manecilor si al spatelui usor decupat in V iti sporesc alura usor misterioasa si dramatica, completandu-ti stilul feminin si delicat. 

Daca nu ti-ai ales inca modelul favorit, te invitam sa te delectezi cu rochiile de dantela elegante pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru si sa adaugi garderobei tale o piesa vestimentara fara egal!

Missgrey @ Feb 19, 2016 +