rootfoot

Poarta rochii de catifea elegante pentru o iarna plina de feminitate

 

De cate ori ai purtat rochii de catifea elegante iarna aceasta? Nu cumva te-ai lasat deseori ispitita de confortul unei tinute extra casual, compusa din eternii blugi si un pulover in culori neutre?

 

Numeroase femei isi doresc sa-si contureze un stil vestimentar mai feminin pentru ca, sa recunoastem, devine plictisitor sa intampinam de fiecare data in oglinda aceeasi imagine rigida, aproape masculina. In plus, atunci cand optezi sa porti o rochie draguta, care-ti subliniaza formele, rezervele de incredere in fortele proprii cresc si te simti pregatita sa infrunti mai multe provocari decat atunci cand incerci sa te ascunzi in spatele unor haine fara personalitate, care pot fi purtate la o adica si de un barbat. Nu degeaba se spune ca daca vrei sa-ti formezi un stil feminin, trebuie sa porti haine exclusiv destinate femeilor. Sansele sa vezi un barbat imbracat intr-un model de rochii de catifea elegante sunt, din fericire, foarte mici.

 

 

Cum sa-ti dezvolti un impecabil stil vestimentar feminin?

 

  • Fii atenta la mesajul transmis de pantofii tai

 

Sunt sigura ca apreciezi uneori incaltamintea care pare suficient de capabila sa-si faca singura dreptate intr-un eventual duel cu o piatra desprinsa din pavajul strazilor romanesti, insa o doamna stie sa poarte, mai ales cand restul tinutei consta intr-o rochie scurta din matase intr-o nuanta vesela, o piesa bodycon de un rosu aprins sau o rochie de catifea eleganta cu croiala in A, si pantofi sau ghete care spun tare si raspicat: „Sunt prea delicata si sofisticata ca sa merg prin noroaie.”

 

  • Integreaza in tinute elemente florale

 

Ce poate fi mai feminin decat sa indulcesti liniile simple ale unei piese vestimentare clasice fie cu printuri colorate care sugereaza gingasia rozelor, fie cu aplicatii florale fermecatoare? Alege iarna aceasta, pentru un eveniment deosebit, o rochie din catifea frumos impodobita cu mici aplicatii florale, sau indrazneste sa infrunti vremea rece si mohorata cu un palton pe ale carui revere infloresc boboci rosii sau galbeni si te vei simti feminina chiar si la mai multe grade sub zero.

 

  • Nu lasa niciun detaliu la voia intamplarii

 

Nu trebuie sa fii prea pedanta, dar nici sa uiti ca look-ul tau are nevoie de o minima atentie pentru a putea impresiona prin feminitate. Ai grija ca hainele sa se potriveasca siluetei, sa aiba un aspect ingrijit si curat. Un ruj rosu face minuni si-ti confera imediat un aer adorabil.

 

Deasemenea, fii atenta la postura corpului. Cand mergi, tine-ti barbia paralela cu podeaua ?i nu-ti misca bratele din umeri, ci lasa-le sa se legene natural din coate. Nici cea mai rafinata rochie de catifea eleganta nu-ti va conferi un look feminin si gratios daca insisti sa te misti prin incapere ca un barbat in cautarea barului.

 

Missgrey @ Jan 22, 2018 +