rootfoot

Rochiile midi din dantela - rasfatul femeii moderne

Exista un farmec aproape de neinteles al rochiilor din dantela, care ne face sa le indragim nespus. De o eleganta inconfundabila, rochiile din dantela intotdeauna sunt alegerea perfecta, atunci cand vine vorba despre vestimentatia festiva aleasa cu stil si bun gust. Imagineaza-ti, astfel, cat de fermecatoare ar putea sa fie o rochie de dantela de lungime midi - in contextul in care lungimea midi este considerata, in lumea modei, ca fiind lungimea perfecta. Despre aceasta bijuterie vestimentara urmeaza sa discutam in articolul de astazi.

rochie-midi-dantelaPentru ca garderoba festiva a oricarei femei moderne sa fie completa, rochiile midi din dantela sunt absolut indispensabile. Pentru ca ele sunt cea mai potrivita optiune atunci cand ne aflam in imposibilitatea de a alege o tinuta potrivita pentru evenimentele speciale. Romantice, delicate, feminine si extrem de elegante,  rochiile midi din dantela iti confera o aparitie imposibil de trecut cu vederea, chiar si la cele mai sofisticate evenimente. In plus, lungimea midi iti asigura faptul ca tinuta ta va indeplini chiar si cel mai riguros cod vestimentar impus de ocaziile festive. 

Rochiile din dantela midi vin intr-o varietate infinita de modele, culori si texturi, care mai de care mai impresionante. Astfel, tu ai capacitatea de a-ti alege cel putin un model preferat, care sa corespunda asteptarilor tale si sa iti reflecte personalitatea. 

Recomandarea noastra de astazi? Rochia midi din dantela Amira, care te cucereste instantaneu datorita culorii sale delicate. Intr-o nuanta nude feminina, pe care ne place sa o numim caffe, rochia midi Amira este confectionata integral din dantela de calitate superioara, importata special din Orient pentru a lua forma elegantei desavarsite in propriul atelier din Bucuresti. Croiala conica are menirea de a-ti sublinia intr-o maniera delicata formele feminine, conferind eleganta, mister si accente de senzualitate imaginii tale, in vreme ce dantela cusuta cu fir irizant imbraca aceasta bijuterie vestimentara intr-un farmec aparte, ce iti asigura o aparitie inedita. 

Ideala in combinatie cu accesorii aurii, rochia midi din dantela se potriveste perfect celor mai deosebite evenimente din viata ta, reprezentand o achizite valoroasa penru garderoba ta festiva.

Descopera rochiile midi din dantela marca Miss Grey, si alege-ti modelul preferat!

Missgrey @ Aug 17, 2016 +