Rochia de banchet perfecta pentru tine!

Moda se schimba, uneori mai repede decat poti tine tu pasul, motiv pentru care alegerea unei rochii de ocazie perfecta pentru un anumit eveniment poate deveni foarte dificila. Iar daca banchetul se apropie, si tu vrei sa gasesti rochia de banchet perfecta, lucrurile pot deveni putin presante. Cu toate acestea, indiferent de timpul pe care il ai la dispozitie pentru alegerea rochiei tale de banchet, sau de cat de mult s-a schimbat moda de la ultimele tale cautari, exista cateva lucruri esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti alegi rochia de banchet perfecta:

Lungimea si masura rochiei sunt unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere daca iti doresti rochia de banchet perfecta. Daca te grabesti si vei opta pentru o rochie de banchet mult prea mare ca masura, aceasta va arata nenatural, iar daca te vei pozitiona la polul opus, nu vei face altceva decat sa iti pui in evidenta defectele. Lucrurile stau similar si atunci cand vorbim despre lungimea rochiei de banchet: in general, atunci cand ne referim la rochiile de banchet, ne gandim automat la rochiile de seara sau rochiile de ocazie, care sunt fie prea lungi, fie prea scurte pentru asteptarile noastre. Tine, insa, cont de faptul ca exista numeroase modele de rochii de banchet din care poti alege, care au lungimea ideala: sunt suficient de scurte incat sa fie atragatoare, si suficient de lungi incat sa nu fie vulgare. 

rochie-de-banchet-scurtaIn al doilea rand, materialul rochiei de banchet alese si culoarea acesteia sunt, din nou, aspecte de care trebuie sa tii cont cand iti alegi tinuta pentru acest eveniment important. Alege materiale elegante si sofisticate, care sa iti sporeasca farmecul feminin, care se potrivesc pe formele tale, si culori care te avantajeaza. Culoarea rochiei tale de banchet trebuie sa se potriveasca cu parul tau, nuanta pielii si culoarea ochilor, in principal. 

Pentru ca vrem sa iti fim alaturi in cele mai importante momente din viata, ne-am gandit sa iti oferim o sursa de inspiratie veritabila, din ultima noastra colectie dedicata sezonului de primavara-vara. 

In viziunea noastra, rochia de banchet perfecta trebuie sa fie feminina, delicata si sofisticata simultan. Acesta este si motivul pentru care am adus impreuna accentele romantice cu extravaganta design-ului si cu pretiozitatea materialelor in rochia scurta de banchet Albertina. Cu bust din dantela rafinata roz si fusta din tulle alb, rochia de banchet scurta este optiunea ideala pentru o aparitie perfecta. Culoarea pastelata te va scoate in evidenta intr-o forma subtila si eleganta, iar materialele folosite iti vor spori alura de printesa moderna si feminina. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si comanda-ti rochia de banchet perfecta pentru tine, inspirandu-te din modelul propus de noi! 

Missgrey @ May 07, 2015 +