rootfoot

Ce rochii de nasa lungi se poarta anul acesta?

Rochiile de nasa lungi, la fel ca si celelalte articole vestimentare festive si de eveniment, au trendurile proprii si exista cateva repere esentiale care te pot ghida in ceea ce priveste alegerea modelului potrivit, cu atat mai mult cu cat iti doresti sa iesi in evidenta prin tinute feminine, elegante si perfect adaptate trendurilor. Chiar daca iti va fi, cel mai probabil, extrem de dificil sa gasesti creatii ale designerilor exclusiv pentru rochiile de nasa lungi, poti sa urmaresti cateva trenduri generale pe care sa le aplici atunci cand iti alegi o astfel de tinuta festiva. 

Uita-te ce culori se poarta, in primul rand. Astfel, indiferent de alegerile pe care le faci pentru rochia ta de nasa, cle putin poti avearochie-de-nasa-lunga siguranta ca nuanta rochiei tale corespunde trendurilor actuale si va impresiona placut orice privitor. Nu uita, insa, ca cel mai important - dincolo de faptul ca "se poarta" este ca nuanta rochiei sa te avantajeze. Altfel, nu are rost sa fii in ton cu moda, pentru ca nu vei obtine efectl dorit. 

De asemenea, acorda atentiei texturilor si design-urilor care sunt cele mai populare in randul creatorilor de moda, si tine cont de aceste aspecte in momentul in care pornesti in cautarea unei rochii de nasa lungi. Principiul amintit mai sus se aplica si aici: nu imprumuta un trend daca pur si simplu nu te avantajeaza. Este suficient ca tinuta ta sa contina un sigur element care sa corespunda principalelor tendinte pentru a impresiona si a atrage atentia.

Spre exemplu, vara aceasta, texturile delicate si vaporoase sunt elementul cheie al unei tinute festive in voga. Iar in ceea ce priveste gama cromatica, tonurile de rose quartz si albastru serenity sunt declarate oficial de catre Institutul Pantone ca fiind culorile anului. 

Iata propunerea noastra: rochia de nasa lunga Scarlett, din cea mai noua colectie de vara Miss Grey. Confectionata din voal fin, rochia de nasa lunga are croiul in linie A, fapt care ii confera capacitatea de a flata orice tip de silueta si de ati accentua talia feminina. Tonurile de rose quartz, in combinatie cu textura vaporoasa a voalului fin, iti confera o alura diafana cu accente romantice. In combinatie cu bretelele si aplicatia din talie confectionate din dantela pretioasa, aceste elemente iti asigura  o tinuta plina de stralucire si feminitate. 

Tu ce rochii de nasa lungi alegi sa porti anul acesta?

Missgrey @ Jul 16, 2016 +