Rochia cocktail din dantela lila: cum o accesorizezi pentru un stil impecabil?

Istoric vorbind, oamenii asociaza culoarea lila cu luxul, eleganta, regalitatea si importanta. O rochie cocktail din dantela lila iti garanteaza o aparitie classy, ajutandu-te sa te faci remarcata intr-o incapere plina de oameni. Tonurile de lila vin intr-o varietate de alte nuante, astfel ca fiecare femeie isi poate alege o astfel de culoare, care sa ii puna in evidenta nuanta tenului si a parului. Daca ai achizitionat (sau intentionezi sa achizitionezi) de curand o rochie cocktail din dantela lila, trebuie sa gasesti accesoriile potrivite care sa iti complimenteze noul articol vestimentar, pentru a obtine o imagine de ansamblu perfecta. 

Alege-ti accesoriile in functie de culoare

 

Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa iti accesorizezi rochia cocktail din dantela in functie de culoare, este sa determini nuanta exacta a piesei vestimentare. Astfel, poti alege sa combini rochia cocktail din dantela lila fie curochie-cocktail-din-dantela-lila culori complementare, fie cu culori analoage, care sunt imediat apropiate de nuanta rochiei tale, fie in culori monocromatice. In functie de imaginatie, oricare dintre aceste trei sugestii iti pot aduce aparitii irezistibile in rochia ta din dantela lila. Galbenul pastel este una dintre optiunile pe care ti le recomandam daca vrei sa optezi pentru accesorizarea cu culori complementare, nuantele de violet sau albastru pentru culorile imediat apropiate nuantei rochiei tale, si tonuri mai inchise de lila pentru optiunea monocromatica. 

Alege-ti accesoriile in functie de stil

 

Atunci cand vrei sa accesorizezi o rochie cocktail din dantela, culoarea nu este singurul criteriu la care te poti raporta. Stilul este un alt element de referinta. O rochie cocktail este, prin design, mult mai formala decat alte tipuri de rochii pe care le regasim in garderoba unei femei. In plus, rochiile cocktail din dantela sunt purtate la mai multe categorii de evenimente: la petreceri semi-formale, la cine, piese de teatru si alte astfel de ocazii. De aceea, accesoriile tale trebuie sa se potriveasca din punct de vedere stilistic cu rochia, indiferent de mesajul pe care vrei sa il transmiti prin tinuta ta.

O rochie cocktail din dantela precum cea pe care ti-o propunem noi, trebuie accesorizata cu foarte mare grija, avand in vedere faptul ca prin dantela cusuta cu fir irizant auriu si prin design-ul conic este in sine o bijuterie vestimentara. Creata in asa fel incat sa valorifice formele feminine ale purtatoarei, rochia cocktail din dantela cusuta cu fir irizant iti confera o aparitie impecabila daca este purtata in combinatie cu o pereche de cercei din perle, un clutch si o bratara. Incearca sa nu alegi accesorii foarte stralucitoare, si opteaza pentru cele discrete, care vor scoate mult mai bine in evidenta farmecul rochiei cocktail din dantela. 

Ti-ai pregatit tinuta pentru urmatoarele evenimente speciale? Daca nu, comanda-ti acum rochia cocktail din dantela lila Amira, accesorizeaz-o tinand cont de sfaturile pe care tocmai ti le-am prezentat, si impresioneaza oriunde ai purta-o!

 

Missgrey @ Mar 04, 2016 +