rootfoot

Regina sezonului toamna-iarna 2017 este stralucitoarea rochie aurie!

 

Designerii au decis: sezonul toamna-iarna 2017 e dominat de stralucitoarea rochie aurie, o piesa vestimentara indrazneata si luxoasa care promite sa „incinga” putin spiritele amortite de vremea rece si capricioasa.

 

Alaturi de tovarasele ei in diferite nuante metalice, rochia aurie eleganta este un must-have pentru garderoba ta de ocazie… si nu numai. Fortand cutumele modei, designerii sustin ca anul acesta este foarte trendy sa porti chiar si ziua rochii aurii, glamour, insa cu toate ca extravaganta si optimismul sunt atitudini de pretuit cand vine vorba de haine, iti recomand totusi sa pastrezi tinutele glam pentru evenimentele speciale, de seara.

 

Evita un faux-pas vestimentar alegand o rochie aurie rafinata

 

     

    Dezvantajul purtarii unor piese vestimentare in nuante metalice este dat de usurinta cu care se distinge orice aspect putin calitativ, fie el de croiala sau de textura a materialului. Orienteaza-te spre tesaturile mai putin rigide, pentru ca vrei doar sa dai impresia de stralucire metalica, nu sa pari invesmantata in folie de bucatarie.

     

    Deasemenea, ai grija la granita teribil de subtire dintre kitsch si sofisticare atunci cand vine vorba de o rochie aurie. Poti intra pe teritoriul unui look nereusit daca decizi sa porti o rochie aurie mini, mulata sau cu decolteu adanca, dar si daca alegi accesorii neinspirate pentru o rochie aurie altfel deosebit de eleganta, sau daca o porti ca si cum nu ai sti ca esti imbracata cu una din cele mai fascinante si distinse piese vestimentare.

     

    Cum sa porti ca o regina o rochie aurie de ocazie?

     

    Esti o femeie puternica, stilata si gratioasa, de aceea ai ales sa porti la un eveniment important o rochie aurie midi din dantela brodata, cu un design clasic. Insa cum o accesorizezi in asa fel incat sa maximizezi efectul glamour si sa te bucuri de numeroase complimente?

     

    Sa vorbim intai despre pantofi. Cele mai sigure variante sunt pantofii (bineinteles, cu toc) in nuante nude sau negru, apoi pantofii in nuante caramizii sau maro inchis si, la urma, cei aurii. O tinuta aurie din cap pana in picioare presupune si un dram de risc, insa daca armonizezi stilurile pieselor, poti reusi un look de-a dreptul fabulos.

     

    In ce priveste poseta, aici auriul nu mai este recomandat. Alege in schimb un clutch de dimensiuni mici, negru, nude, rosu, castaniu sau brun.

     

    In final, sa vorbim si despre bijuterii. Ai putea fi tentata sa completezi tinuta cu cercei sau coliere din aur, dar ar incarca excesiv chiar si cel mai simplu model de rochie aurie, asa ca e preferabil sa eviti bijuteriile din aur. Inspira-te de la celebritatile de pe covorul rosu, care arata fabulos in rochii aurii, excluzand aproape complet bijuteriile. O pereche de cercei cu pietre negre sau rosii sau un colier de perle vor fi suficiente intr-o astfel de tinuta stralucitoare.

     

    Missgrey @ Oct 25, 2017 +