rootfoot

Trend alert: rochia de seara turcoaz extravaganta

Extravaganta si frumusetea, sunt o atitudine pe care fiecare femeie ar trebui sa si-o insuseasca. Uneori prin felul in care se comporta sau actioneaza, alteori prin imaginea si tintua pe care o afiseaza. Iar asumarea unui stil de viata sau a unei atitudini prin vestimentatie este paote una dintre cele mai simple maniere de a te face remarcata si de a-ti afirma personalitatea. Pornind de la aceasta idee, dedicam articolul de astazi rochiilor de seara turcoaz extravagante

rochie-de-seara-turcoaz-extravagantaAvem, cel mai probabil, definitii diferite pentru extravaganta; adesea, aceasta poate insemna adoptarea unei tinute putin atipice, pe care fie nu obisnuiesti tu insati sa o porti, fie nu intra in vestimentatiile clasice adoptate de ceilalti invitati ai unui eveniment. In privinta rochiilor de seara, o rochie turcoaz cu deschizatura pe picior poate reprezenta o tinuta extravaganta, tocmai pentru ca primul lucru la care toata lumea se gandeste in momentul in care vine vorba despre un eveniment al carui dress code implica aceste accesorii vestimentare sunt rochiile clasice, cu maneci scurte sau bretele, in stil A-line si culori cat se poate de simple, din teama de a nu da gres. 

In acest context, este foarte usor sa iesi in evidenta, daca dai dovada de putina indrazneala si iesi din zona ta de confort vestimentar. Daca de obicei preferi rochiile de seara lungi negre sau in nuante nude, fara prea multe detalii stralucitoare, ar fi bine sa iei in considerare pentru urmatorul tau eveniment rochiile de seara turcoaz. Fiind o nuanta cu o simbolistica foarte bine definita si cu un efect imediat asupra privirii celorlalti invitati, turcoazul te scoate intotdeauna din anonimat. Si, in ciuda miturilor, aceasta culoare poate sa avantajeze usor pe oricine: turcoazul pune in valoare  o piele bronzata, la fel cum scoate in evidenta frumusetea naturala a unui ten pal, sau cum valorifica farmecul unui par blond, in aceeasi masura cu acela al unui par brunet. 

Tot ce conteaza este sa te asiguri ca alegi design-ul rochiei de seara turcoaz care ti se potriveste cel mai bine. Iar ca sa poti face acest lucru, este nevoie sa iti cunosti foarte bine calitatile si dezavantajele fizice, si trebuie sa tintesti sa le pui in valoare pe primele amintite. Din fericire, ai la dispozitie o infinitate de modele de rochii de seara dintre care o poti alege pe cea potrivita pentru tine. 

Iata si recomandarea noastra: rochia de seara turcoaz Addison. Una dintre creatiile - vedeta ale celei mai recente colectii de vara, rochia de seara turcoaz se face remarcata, in primul rand, datorita culorii inedite, de o vibranta extraordinara, care, in combinatie cu design-ul indraznet, o transforma intr-o bijuterie vestimentara pentru cele mai deosebite evenimente. Cu bustul de tip corset confectionat din dantela intr-o textura cu accente romantice, si fusta lunga din voal fin, rochia de seara turcoaz reuseste sa iti aduca un plus de senzualitate datorita deschizaturii de pe picior si decolteului in forma de inima. Rochia turcoaz de seara poate fi foarte usor accesorizata cu o esarfa stilata si fina, in cazul in care vei simti nevoia sa faci asta in special la evenimentele care se desfasoara seara. In combinatie cu accesorii aurii, rochia de seara turcoaz capata o stralucire aparte, care va intoarce toate privirile asupra ta. Iar daca iti doresti sa o pastrezi simpla, opteaza pentru accesorii discrete si elegante ain tonuri de nude, alb sau negru. 

Tu ai purta rochiile de seara turcoaz la evenimentele speciale? Si cum anume definesti extravaganta?

Missgrey @ Aug 06, 2016 +