rootfoot

Cele mai frumoase rochii midi

Rochiile midi sunt efectiv indispensabile oricarei garderobe feminine, fie ca vorbim despre tinute de ocazie sau casual. Rochiile midi par sa aiba lungimea perfecta, potrivita absolut oricarei categorii de eveniment. Situata undeva sub genunchi, lungimea midi are capacitatea de a satisface orice cod vestimentar, conferind unei rochii elegante un grad ridicat de versatilitate. Cum te asteapta cu siguranta numeroase evenimente in acest sezon, achizitionarea unei rochii midi pentru garderoba ta festiva este un must have. 

De aceea, ti-am pregatit o scurta reocmandare de cele mai frumoase rochii midi, in viziunea noastra, din care sa te inspiri si sa iti alegi modelul favorit. Rochiile midi au, in general, o croiala conica, ce le ofera capacitatea de a pune in lumina rochie-midi-neagraformele feminine ale purtatoarei, pastrand, in acelasi timp, o alura usor sobra si misterioasa datorita lungimii ideale. Purtand o rochie midi la un eveniment special, nu ai cum sa treci neobservata, si, in plus pe langa faptul ca vei atrage toate complimentele, te vei simti si foarte confortabil, astfel incat ringul de dans va fi doar al tau. 

rochie-midi-bordoCele mai frumoase rochii midi pentru acest sezon sunt rochiile din dantela. De ce? Pentru ca imbina eleganta cu stilul intr-o maniera feminina si versatila, datorita lungimii perfecte si texturii luxuriante a dantelei. Iar in combinatie cu nuantele vibrante, rchiile midi din dantela sunt efectiv irezistibile.

Confectionate integral din dantela, rochiile midi Ella nu pot sa lipseasca din sifonierul tau in acest sezon. Disponibile in doua nuante fermecatoare - rosu bordo, pentru femeile pasionale si indraznete - si negru, pentru acelea dintre voi care isi doresc o aapritie clasica, misterioasa si feminina simultan, acestea iti pun in valoare silueta intr-o maniera inedita si discreta, datorita croielii conice. Dotate cu cupe si balene, rochiile midi din dantela reusesc sa iti infrumuseteze vizbil bustul, fapt care iti sporeste feminitatea. Decolteul in forma de inima iti ofera capacitatea de a accesoriza tinuta cu un colier statement sau discret. Avand in vedere textura rafinata si usor incarcata a dantelei, tine minte ca nu ai nevoie de foarte multe accesorii pentru a transforma rochia intr-o aparitie inedita. Adaugand prea multe accesorii, risti sa incarci tinuta mult prea mult. 

Potrivite pentru o vasta gama de evenimente, de la petreceri de tip cocktail si pana la aniversari, nunti, botezuri, cununii sau intalniri romantice, rochiile midi Ella sunt un accesoriu vestimentar pe care il vei indragi cu siguranta si cu ajutorul caruia iti vei crea cele mai frumoase amintiri la ocaziile speciale la care vei participa. 

Pe care dintre cele mai frumoase rochii midi le preferi, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site?

Missgrey @ May 30, 2016 +