rootfoot

Descopera efectul Wow! dintr-o rochie neagra de seara

Pentru o garderoba completa, stilistii recomanda in cor o rochie neagra de seara care sa indeplineasca trei conditii.

 

Prima conditie este sa aiba un design cat mai simplu: fara asimetrii, fara volane supradimensionate, fara decolteu prea adanc. Astfel eviti riscul ca aceasta sa iasa din tendinte si, deasemenea, sa fie recunoscuta prea usor atunci cand o porti la mai multe evenimente.

A doua conditie este sa fii atenta la material atunci cand alegi o rochie neagra de seara. Pe langa faptul ca proasta calitate devine extrem de vizibila pe negru, gandeste-te ca scopul acestei piese vestimentare este tocmai acela de a fi purtata mai mult decat o singura data. Ai nevoie de un material care nu se va deteriora prea repede si nu-si va pierde stralucirea.

A treia conditie este sa iti placa si sa te puna in valoare. Doar pentru ca ai gasit o rochie neagra de seara clasica pe masura ta, asta nu inseamna ca trebuie sa o cumperi daca nu iti place, doar pentru a avea o astfel de piesa vestimentara in garderoba. Nu-i asa?

 

Fara accesorii, mica rochie neagra de seara isi pierde magia

 

   

O rochie neagra de seara se apropie de perfectiune nu prin ceea ce este, ci prin ceea ce poate deveni. Cu accesoriile potrivite, o poti purta atat la o petrecere de cocktail, cat si intr-un club sau, de ce nu, la o petrecere de nunta. E foarte greu sa lasi povara unui look spectaculos doar in seama unei rochii negre, fara accesorii care sa iasa in evidenta. Doar nu vrei sa fii un fel de pictor uituc, care uita sa picteze scena pe fundalul negru al unui tablou.

 

Accesoriile, fie ca sunt discrete sau stralucitoare, transforma subtil tinutele si iti dau acel wow! care face diferenta intre o tinuta corecta si una fabuloasa. De exemplu,  o rochie neagra de seara cu design clasic poate fi completata primavara cu o esarfa in culori vii si pantofi intr-una din nuantele acesteia, vara cu sandale turcoaz, toamna cu o jacheta bej si iarna cu un bolero argintiu.

 

Chiar si o rochie neagra de seara cu un design complicat trebuie accesorizata

 

Poate te gandesti ca daca ai ales sa porti una din acele rochii negre lungi, vaporoase, cu insertii din dantela sau cu alte detalii care confera personalitate tinutei, accesoriile nu mai conteaza.

E adevarat ca la un astfel de outfit nu te vei impodobi cu jumatate din caseta de bijuterii, ci doar cu o pereche delicata de cercei sau un inel deosebit, insa tot va trebui sa porti incaltaminte si eventual un clutch. Fa tot posibilul sa nu le alegi tot pe negru. Incearca nuante precum bej, nude, argintiu sau auriu pentru ca farmecul tau sa nu se piarda intr-un peisaj cromatic uniform si… negru.

 

Missgrey @ Jul 04, 2017 +