rootfoot

De ce rochia neagra eleganta ramane mereu la moda?

Incepand de la momentul in care Coco Chanel a transformat rochia neagra eleganta intr-un articol vestimentar de o popularitate surprinzatoare, aceasta a ramas un element clasic in lumea modei. Iar curiozitatea ne indeamna sa ne intrebam de ce rochiile negre continua, indiferent de trenduri, de trecerea timpului, sa ramana mereu la moda? Haideti sa enumeram cateva dintre motivele pentru care putem afirma linistite faptul ca rochia neagra va fi in voga chiar si peste 100 de ani, si sa ne gandim serios daca nu cumva si garderoba noastra festiva ar avea nevoie de o reimprospatare, in acest sens. 

In primul rand, unul dintre motivele popularitatii nestavilite a rochiei elegante negre consta in culoarea acesteia: stim ca negrul, in sine, prin efectul vizual pe care il are asupra privitorului, creeaza iluzia unei silete mai subtiri si mai bine definitie, precum si iluzia unor picioare mai lungi. In plus, negrul este o nuanta neutra, astfel ca aceasta se potriveste de minune in combinatie cu absolut orice alta culoare sau cu orice tip de bijuterii - fie ele mai sofisticate sau mai simple. 

Si, pentru ca am mentionat bijuteriile, trebuie sa atragem atentia asupra faptului ca o rochie neagra eleganta creeaza un contrast absolut fascinant in combinatie cu bijuteriile rafinate, transformandu-ti iamginea instantaneu. 

rochie-neagra-eleganta-midiUn alt aspect datorita caruia rochiile negre elegante vor ramane intotdeauna la moda il constituie faptul ca imaginea unei femei care poarta o rochie in detrimentul pantoalonilor va fi cu siguranta mult mai impresionanta si mai delicata. Iar unul dintre motivele noastre favorite pentru care rochiile negre elegante nu se demodeaza niciodata este diversitatea modelelor existente. Marii creatori de moda nu au incetat niciodata sa reinventeze si sa reinterpreteze clasica rochie neagra, motiv pentru care este absolut imposibil sa nu iti gasesti cel putin un  model potrivit stilului tau vestimentar si siluetei tale. 

Nu in cele din urma, o rochie neagra eleganta are marele avantaj de a fi versatila. Fie ca vrei sa faci o impresie placuta la un eveniment special, fie la birou sau la o iesire in oras cu prietenii, intotdeauna o rochie neagra eleganta este alegerea potrivita. 

Pentru garderoba ta festiva, am pregatit, in colectia pre-fall 2016, o rochie neagra eleganta fabuloasa prin definitie. Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual si fusta din triplu voal, rochia neagra midi se face remarcata instantaneu datorita alurii sale sofisticate, ce imbina simplitatea cu raifnamentul. Design-ul cu umerii goi este special cocneput pentru a-i asigura fiecarei purtatoare o nota de senzualitate si o imagine simialra cu stilul lady-like, pe care este imposibil sa nu il indragesti. In plus, fusta de tip creion se muleaza discret pe formele tale feminine, urmarindu-ti cu delicatete liniile siluetei si evidentiindu-ti silueta de tip clepsidra, in vreme ce deschizatura subtila de pe picior adauga nota ultima de rafinament si eleganta clasica. 

In combinatie cu un colier statement si o pereche de pantofi stiletto, rochia neagra midi va starni admiratia oricarui privitor, transformandu-te intr-o femeie fatala, ce inspira delicatete, romantism si o usoara urma de mister. In plus, datorita lungimii sale ideale, rochia neagra midi poate fi purtata cu succes la cele mai speciale evenimente din viata ta. 

Descopera rochiile negre elegante marca Miss Grey, si delecteaza-te cu eleganta inconfundabila a acestor accesorii vestimentare care nu se vor demoda niciodata. 

 

 

 

Missgrey @ Aug 31, 2016 +