rootfoot

Cum poti purta rochia din piele

E drept ca povestile ne-au obisnuit cu tot felul de miracole indeplinite dintr-o zvacnire de bagheta magica, dar trebuie sa recunoastem ca in vremurile moderne astfel de ustensile sunt perimate, iar ca accesorii sunt absolut nepotrivite. Cum ar fi sa purtam dupa noi, la iesirile cu prietenele, la birou sau la petreceri, niste baghete uzate din lemn de nuc sau, fie, chiar din abanos, cu insertii din inima de dragon? Chiar periculos, daca le manevram neglijent, asa ca va spunem un secret: rochia din piele ecologica are exact aceleasi efecte miraculoase, si-n plus, va va pune in valoare intr-o maniera deosebita.

 

Rochia din piele ecologica, versatila si ultrafeminina

 

Rochie AndaRochia din piele ecologica (este vorba despre pielea artificiala, ale carei calitati sunt comparabile cu cele ale pielii naturale, datorita evolutiei spectaculoase  din ultimii ani a tehnologiei) este nu doar o piesa vestimentara impresionanta, ci si o investitie inteligenta. 
Chiar daca in anii 80 obiectele vestimentare din piele se regaseau numai in garderoba starurilor rock sau a rebelilor motociclisti, astazi iti poti face aparitia intr-un astfel de outfit - chiar o aparitie memorabila - la o nunta, unde te vei distinge, cu siguranta, intre doamnele si domnisoarele imbracate in rochii lungi, clasice. Combina rochia scurta din piele cu o pereche eleganta de stiletto, unul sau doua accesorii discrete, si lasa pur si simplu magia sa se intample.
Rochia din piele este o alegere excelenta si pentru o iesire in club, unde Iti doresti un aspect nonconformist si indraznet. Magia se va intampla cu usurinta si de data aceasta, daca vei purta o pereche de ghete comode, cu sau fara toc, sau chiar bocanci, pentru un look plin de sex-appeal, care cu siguranta va face senzatie.  Este posibil ca, dupa ce vei purta rochia din piele la evenimente speciale sau la petreceri, sa descoperi ca e incredibil de dificil sa-ti iei gandul de la ea. Asa se Intampla de obicei, dar stai linistita, nu ai de ce sa renunti la rochia din piele, chiar daca ai de facut doar cateva drumuri prin oras. Combin-o cu un dres opac si incaltaminte fara toc, si ai obtinut, ca prin minune, un outfit simplu si modern.

 

Must-have: rochia scurta din piele ecologica Anda

 

Unul din avantajele rochiei din piele ecologica este dat de usurinta cu care se intretine materialul. Pe langa faptul ca nu se sifoneaza,  poate fi curatat rapid cu apa calduta, iar urmele de praf pot fi indepartate cu un servetel.  Este, deci, perfecta pentru femeia mereu in miscare, pentru care eficienta are un loc special in stilul personal.
Daca „little black dress” a dominat notiunea de eleganta feminina in secolul trecut, prezentul nu are de facut decat o mica adaugire la aceasta: „little black faux-leather dress”.  In spiritul extraordinarei Coco Chanel, Miss Grey va recomanda rochia scurta din piele ecologica Anda, cu maneci trei sferturi si guler la baza gatului, ale carei insertii elastice laterale iti garanteaza confortul.

 

Descopera si tu puterea magiei purtand rochia scurta din piele ecologica Miss Grey!

Missgrey @ Feb 09, 2017 +