rootfoot

Cum porti toamna rochiile de vara?

Esti o luptatoare, nu-i asa? Asta inseamna ca nu ai de gand sa lasi capriciile toamnei sa decida in locul tau atunci cand iti pregatesti tinuta pentru o iesire in oras, si daca vrei sa porti din nou rochia de vara preferata, fie ca e vorba de o piesa diafana, din voal, de una cu bretele sau de o rochie scurta eleganta cu volane, atunci, pe zeii chic ai modei, o vei face!

 

Totusi, cum vei reusi sa faci fata temperaturilor mult mai scazute si vanturilor uneori cam dusmanoase care vin odata cu lunile de toamna, in rochiile de vara subtiri? E simplu. Nu trebuie decat sa stapanesti cateva trucuri vestimentare care te vor ajuta sa te simti confortabil in tinute spectaculoase si surprinzatoare.

In functie de modelul rochiei de vara, o poti combina cu piese vestimentare mai calduroase sau o poti accesoriza inteligent pentru un look cu vibratii de vara.

 

 

Ce porti pe dedesubtul unei rochii de vara?

 

Ai o multime de variante la dispozitie daca esti dispusa sa faci si niste suprapuneri inedite. Astfel, pe sub o rochie retro, cu guler si nasturi, poti purta un maiou cu dantela, pe sub o rochie cu bretele un tricou sau o helanca arata extraordinar, iar sub o rochie fara maneci poti imbraca o camasa.

 

Daca ai o rochie de vara simpla, fara maneci, intr-o culoare puternica, o poti transforma intr-o tunica fabuloasa imbracand pe dedesubt o bluza si o pereche de pantaloni dama intr-o nuanta contrastanta, avand bineinteles grija ca piesele sa iti contureze frumos linia corpului, fara ca materialele sa se ingramadeasca pe undeva.

 

Ah, sa nu uitam de dresurile mate, care purtate sub o rochie de vara inflorata, cu ghete stil biker, vor compune una dintre cele mai cool tinute.

 

Ce porti deasupra unei rochii delicate de vara?

Daca planuiesti sa imbraci rochia de vara din voal intr-o zi de octombrie, nu e nicio problema. Pune deasupra o jacheta din piele si, alaturi de dresurile mate si ghetele despre care vorbeam mai sus, vei obtine un look impecabil, indiferent de culoarea rochiei.

 

Cand tintesti un aspect mai cuminte si nu vrei sa apelezi la jacheta in stil biker (care a devenit in ultimul timp aproape o uniforma pentru femeile de toate varstele) mizeaza pe solutiile alternative, la fel de stilate: o bluza cu maneci lungi, un pulover cu model geometric, un cardigan, o jacheta din jeans, un sacou.

 

Nu uita de esarfe, simple sau cu franjuri, de fularele din casmir sau de saluri, daca iti construiesti tinuta in jurul unei rochii elegante de vara.

Missgrey @ Sep 29, 2017 +