rootfoot

Afla ce modele de rochii ti se potrivesc in functie de zodie: Balanta, Scorpion, Sagetator

Daca esti nascuta sub semnul Balantei, al Scorpionului sau al Sagetatorului, pregateste-te sa afli din articolul nostru de astazi ce modele de rochii de seara iti vor asigura aparitii absolut ireprosabile atunci cand e imperios necesar sa faci o impresie buna. Recomandate de caracteristicile astrologice ale fiecarui semn, aceste rochii se remarca prin delicatete, senzualitate si rafinament, dar si prin grija deosebita cu care sunt realizate in atelierul propriu Miss Grey.

 Inainte sa vedem ce tinute raspund armonios la influentele astrelor, te invitam cu drag, indiferent de zodie, sa vezi si celelalte modele de rochii elegante din colectia noastra.

 

Modele de rochii pentru femeia Balanta

 

Rochie Loli mov   Rochie Loli mov

 

Farmecul atinge superlativul in femeia Balanta, si asta se vede de departe, indiferent de ceea ce ea isi doreste sa proiecteze. Ii place sa traiasca intr-un mediu frumos si curat si e mereu in cautarea linistii si armoniei. Stilul ei imbina eleganta cu bunele maniere, si nu se teme sa poarte rochii elegante care-i subliniaza senzual formele. Prefera totusi sa nu socheze prin vestimentatie, nefiind deloc versata in arta exagerarii, iar prezenta ei este deseori caracterizata drept diafana. Va arata, intr-adevar, ca o printesa, in rochia Loli din antic negru si tull cu buline mov la bust si maneci.

 

Modele de rochii pentru femeia Scorpion

 

   

 

Magnetica si misterioasa, femeia Scorpion nu accepta compromisuri nici in viata personala, nici in cea profesionala si in niciun caz in garderoba. Este foarte constienta de puterea pe care o exercita prin aspectul ei, asa ca stie sa se imbrace sexi si o face cu o deosebita naturalete. Secretoasa din fire, adora hainele care o invaluie intr-o aura de mister. Ii place sa poarte rochii elegante in nuante de verde, si prefera materialele sofisticate si pretioase. De aceea, femeia Scorpion va arata fabulos in rochia verde Tania, confectionata din dantela brodata si cu o croiala care urmareste atent linia corpului intr-un stil conic, recunoscut drept unul dintre cele mai seducatoare din moda.

 

Modele de rochii pentru femeia Sagetator

 

    

Femeia Sagetator se remarca prin sociabilitate, fiind extrem de calda si prietenoasa. Nu suporta ipocrizia si spune mereu exact ceea ce gandeste, iar in materie de haine este la fel de onesta, preferand ca ziua sa se imbrace simplu, in tinute confortabile, dar care ii pun totusi formele in valoare, iar pentru seara va alege cu placere rochii elegante, fara a cadea insa in pacatul ostentatiei. Fiind o persoana calma, una din culorile ei preferate este albastrul, in toate nuantele lui. De aceea, femeia Sagetator va arata extraordinar in rochia albastra Noelle, o piesa vestimentara cu maneci, confectionata integral din dantela brodata, care surprinde placut prin jocurile de transparenta vag provocatoare.

Missgrey @ Mar 24, 2017 +