rootfoot

Noua colectie de rochii plus size surprinde prin distinctie si culoare

O tinuta care iti pune in valoare formele generoase si iti ofera suficient confort pentru ca zambetul tau sa ramana neumbrit, chiar daca petrecerea se intinde de-a lungul intregii seri, are toate sansele sa devina preferata ta.

Cu noua colectie de rochii plus size am incercat sa-ti „intram pe sub piele” creand piese vestimentare menite sa-ti contureze cea mai armonioasa silueta. Ca de fiecare data, am conceput modelele de rochii elegante plus size avand in minte particularitatile formelor pline. Astfel, in loc sa restructuram vechile tipare crescand doar masurile, am creat designuri noi, specifice, care accentueaza talia si echilibreaza proportiile.

Rezultatul? Tinute de ocazie in care vei straluci la urmatoarele petreceri de nunta, de botez sau chiar la aniversarile unde-ti doresti un look plin de distinctie.

 

 

Rochii midi plus size cu detalii care-ti subtiaza silueta

Se stie ca succesul unei tinute sta in detalii si in felul in care acestea iti modeleaza silueta. O pensa asezata unde trebuie, un pliu ingenios, un volan plasat in talie pot face adevarate minuni.

Rochie Plus Size Perla Verde

De aceea ti-am pus la dispozitie, in noua colectie plus size, modele de rochii chic cu peplum. Ai incercat vreodata sa porti o piesa vestimentara cu peplum, adica un volan in jurul taliei? Daca da, atunci stii foarte bine ca acest detaliu aparent banal reuseste sa metamorfozeze o tinuta oarecare intr-una spectaculoasa si, in plus, ascunde colaceii, burtica si soldurile pline. Daca pana acum ai evitat peplumul crezand ca are efectul invers, atunci iti recomandam sa incerci una din rochiile midi plus size cu peplum din noua colectie Miss Grey, si vei fi placut impresionata de silueta clepsidra pe care o vei afisa.

Deasemenea, un alt element ingenios de design pentru rochiile plus size e reprezentat de insertiile de dantela cu linii verticale sau oblice, care „pacalesc” ochiul, dand impresia de ingustime.

In nuante vibrante de verde, albastru sau rosu, tinutele cu peplum si insertii de dantela aplicata pe tull, simpla sau cu paiete, sunt ideale pentru evenimente formale de zi sau de seara unde vrei sa faci o impresie excelenta.

 

Rochii stil sirena si tinute vaporoase plus size care te avantajeaza

Iti plac rochiile stil sirena si aerul „glamour” care pare sa le inconjoare de fiecare data, dar eziti sa le porti pentru ca ai impresia ca se potrivesc doar fotomodelelor? Ei bine, o rochie sirena iti contureaza trupul de la piept pana la genunchi (cam din zona genunchilor se largeste intr-o forma evazata, mai mult sau mai putin), asa ca formele tale vor fi accentuate.

Rochie Plus Size Ivona neagra

Miss Grey ti-a pregatit modele de rochii stil sirena ideale pentru petrecerile de nunta unde vei fi nasa sau soacra, datorita fustei evazate discret, cu crapatura la spate pentru a nu-ti ingreuna miscarile. Deasemenea, volanul peplum revine si in acest design, iar efectul sau magic asupra siluetei va fi cu siguranta remarcat si admirat de toata lumea.

Iar daca iti doresti o rochie lunga plus size vaporoasa, cu linii clasice, atunci poti alege dintre noile modele Miss Grey, care alatura sofisticarea dantelei cu aplicatii 3D gingasiei voalului. De data aceasta, elementul de croiala care iti avantajeaza silueta plinuta este dat de decolteul tip diamant, care imbina cele mai avantajoase linii pentru un bust generos. Noile rochii lungi plus size sunt alegerea perfecta pentru evenimentele formale de seara din aceasta vara, impresionand prin nota subtila de senzualitate conferita de transparenta dantelei.

 Rochie Plus Size Deborah Bordo

Asadar, te invitam sa descoperi si tu noua colectie de rochii plus size Miss Grey, in care detaliile ingenioase cu efect avantajos asupra siluetei se imbina ireprosabil cu nuantele puternice, compunand un look care impresioneaza prin distinctie si feminitate.

Missgrey @ Jun 14, 2018 +