rootfoot

Cum porti o rochie rosie eleganta pentru plinute?

Accesoriile care se potrivesc perfect unei rochii rosii elegante pentru plinute sunt putin mai greu de descoperit, din doua motive.

 

Primul este acela ca multe femei se simt oarecum coplesite de intensitatea unei rochii rosii si creeaza un look ori prea fad, ori prea strident, iar al doilea este ca daca vorbim despre o rochie eleganta pentru siluete plinute, trebuie sa tinem seama de niste reguli de accesorizare putin diferite.

 

Nu trebuie sa uitam ca, pana la urma, moda este o chestiune de proportii iar tinutele sunt asemenea compozitiilor arhitecturale. Fiecare detaliu este important si poate face diferenta dintre succesul si esecul unei tinute.

 

 

Cum alegi accesoriile unei rochii rosii elegante pentru plinute in functie de culoare

 

Daca ai ales sa porti la un eveniment special o rochie rosie de seara pentru femei plinute, vei avea grija ca tinuta sa fie una spectaculoasa, de un rafinament subtil si in acelasi timp, captivant.

 

Poti miza pe un look all red, insa numai daca esti pregatita sa te joci cu nuante diferite de rosu. Un look monocromatic rosu poate fi coplesitor, asa ca incearca sa adaugi accesorii vestimentare cu cateva tonuri mai deschise sau mai inchise decat culoarea rochiei elegante pentru plinute. Poarta niste pantofi in nuante de rosu bordo, pentru ca nuanta este suficient de adanca pentru a simula clasicul negru, insa cu un strop de culoare care invigoreaza aspectul. Nu te sfii sa porti bijuterii cu rubin, daca modelul rochiei elegante pentru plinute iti permite.

 

Daca vrei sa spargi monotonia cromatica, incorporeaza in tinuta, alaturi de rochia rosie, o pereche de pantofi albastri, nude, aurii sau argintii, un colier cu pietre pretioase negre, precum onixul, sau niste cercei stralucitori cu diamante.

 

Cum accesorizezi rochia rosie eleganta pentru plinute pentru a armoniza proportiile

 

Aici totul tine de armonizarea dimensiunilor. Daca porti o rochie eleganta plus size trebuie sa tii seama de faptul ca bijuteriile minimaliste nu ies in evidenta asa cum trebuie si se pierd in peisaj. De aceea, orienteaza-te catre inele de cocktail deosebite, bratari manseta, coliere lungi care creeaza impresia de subtiere, insa bineinteles, nu toate deodata.

 

Poseta trebuie sa aiba dimensiuni generoase, dar nu te gandi la geanta voluminoasa de zi. Pentru un eveniment special e recomandat sa alegi un clutch mare pe care sa-l porti fie sub brat, fie pe sold, pentru ca talia sa para mai subtire prin comparatie.

 

Daca modelul rochiei rosii pentru plinute iti permite, nu te sfii sa adaugi o curea gen centura pentru a accentua talia. In ce priveste pantofii, care trebuie neaparat sa fie cu toc, e bine sa-i eviti pe cei cu bretea pe glezna sau in forma de T.

 

Missgrey @ Oct 10, 2017 +