rootfoot

Patru mituri despre modelele de rochii pentru femei plinute

E OK sa ai un corp cu forme generoase, dar nu e OK sa il ascunzi sub haine-sac, neconturate si fara niciun simt estetic, mai ales cand exista destule modele de rochii pentru femei plinute, si inca din cele mai atractive. Deasemenea, e OK sa urmezi niste reguli generale atunci cand iti stabilesti tinuta pentru diverse evenimente, fie ca e vorba despre petreceri de nunta sau de cocktail. Toata bucuria jocului de-a moda poate fi insa ruinata daca te lasi intimidata de cateva anacronisme vestimentare care au ghidat prea multa vreme stilul femeilor plinute.

 

Femeile cu forme pline nu ar trebui sa poarte rochii

 

Ideea ca doamnele si domnisoarele cu forme generoase arata bine numai in costume croite la comanda vine dintr-o perioada cand, e drept, nu existau atatea modele de rochii pentru femei plinute.

Insa lucrurile s-au schimbat, iar noua colectie Plus Size semnata Miss Grey iti pune la dispozitie o gama variata de rochii pe marimi mari, ideale pentru ocaziile speciale din viata ta.

 

Silueta plinuta nu arata bine in rochii mulate

 

   Rochia Anemona

 

Acesta nu este nimic altceva decat un alt mit gata sa fie spulberat. Priveste numai cat de frumos si discret se muleaza rochia Anemona, realizata din dantela bordo pe tull, intr-o croiala conica deosebit de flatanta care urmareste linia corpului, echilibrand armonios proportiile. Secretul sta in calitatea tesaturii si in designul special pentru tipul tau de silueta, iar o data acesta descoperit, nimic nu te impiedica sa te bucuri de ocazii speciale in rochii mulate discret.

 

Femeile plinute trebuie sa evite culorile intense

 

Si nu doar atat, dar se mai spune ca acestea ar trebui sa se rezume la eternul negru despre care toata lumea stie ca slabeste.

Intr-adevar, negrul reuseste sa creeze un efect optic de subtiere, dar asta nu inseamna ca plinutele sunt condamnate la o garderoba trista. Modelele de rochii pentru femei plinute in nuante intense de rosu, mov, verde si albastru reusesc, prin contrastul cromatic dintre culoarea tesaturii si cea a pielii, aceeasi iluzie de conturare a unei siluete armonioase.

 

Daca esti plinuta, atunci nu trebuie sa iesi in evidenta

 

 Rochia Rose   Rochia Rose

Acesta este un mit nascut pur si simplu din cauza unor piese vestimentare nereusite, precum vechile rochii-sac, insa cand vorbim despre rochii croite special pentru formele tale pline, in niciun caz nu trebuie sa ramai in umbra. Din contra, poarta cu incredere rochia Rose, realizata din voal de matase si dantela brodata manual cu paiete in zona bustului, intr-o nuanta extrem de feminina de lila, si bucura-te de privirile admirative ale celor din jur.

Missgrey @ Apr 06, 2017 +