rootfoot

Cand alegi rochii de seara pentru plinute mizezi pe clasicul negru sau pe culori vibrante?

Daca ai o silueta care nu se incadreaza in standardele artificiale impuse de societate, probabil ca deja ai auzit de prea multe ori ca ar trebui s? porti anumite modele de rochii de seara pentru plinute: neaparat largi, neaparat banale si neaparat negre, cat mai fade, ca sa nu atragi atentia asupra ta.

 

Nimic mai neadevarat.

 

Indiferent de masuri, hainele tale nu trebuie sa devina uniforme plictisitoare, ci trebuie sa-ti reprezinte personalitatea si sa te puna in valoare. Femeile, plinute sau subtiri, trebuie sa descopere, pur si simplu, ce tinute le avantajeaza, conferindu-le incredere si eleganta, indiferent de ocazie. O rochie neagra, lunga si vaporoasa, se potriveste poate intr-un décor luxos, la o petrecere cu dress code black tie, in timp ce o petrecere de zi in aer liber iti va ramane in amintire drept un eveniment placut daca vei purta o rochie  viu colorata.

 

Important este sa dispui de o varietate de modele de rochii elegante pentru marimi mari, asa cum ai in colectia Plus Size semnata Miss Grey, din care sa-ti alegi preferata, punand in balanta avantajele si dezavantajele cromaticii tinutei.

 

Inveseleste tinutele negre cu accesorii colorate

 

   

Intr-adevar, rochiile negre creeaza iluzia unei siluete mai subtiri si mai bine definite, datorita impactului cromatic puternic si contrastant. Te vei simti sofisticata si eleganta la orice eveniment special purtand rochii de seara pentru plinute, in stilul clasic, lungi, cu croiala fluida si da, negre. Au un farmec aparte, trebuie sa recunoastem. Iar daca designul rochiei de ocazie combina texturi diferite, intr-un joc ispititor de transparente, asa cum este cazul in designul rochiei Plus Size Elissa, atunci fii sigura ca ai mizat pe tinuta castigatoare.

 

Felul in care se intrezareste pielea prin dantela brodata manual din zona bustului te va invalui intr-un aer misterios si seducator, iar pentru a adauga o nota vesela outfit-ului, alege pantofi cu toc in nuante pretioase de auriu sau argintiu, sau chiar intr-un rosu indraznet.

 

Plinutele arata fabulos in rochii elegante mov sau verzi

 

   

Motivul este simplu: o rochie de ocazie intr-o culoare puternica, atata vreme cat e aleasa pe masura ta si are o croiala flatanta, iti va contura silueta la fel de bine precum o rochie neagra de seara. Avantajul este ca vei face o impresie puternica, mai ales daca te orientezi spre culorile la moda.

Verdele smarald iti va conferi prospetime si va arata minunat in combinatie cu accesorii nude sau aurii, iar daca vorbim despre o rochie pe marimi mari realizata din dantela brodata, asa cum este modelul Plus Size Arella, atunci bijuteriile pot fi lasate deoparte: tinuta ta va fi suficient de pretioasa si potrivita pentru evenimente pretentioase.

Movul se potriveste aproape tuturor tipurilor de ten si confera maiestuozitate, de aceea noi iti recomandam pentru o petrecere de cocktail sau un botez, de exemplu, rochia Plus Size Iman, care, pe langa culoarea nobila, fascineaza si prin insertiile originale din dantela.


In concluzie, nu lasa prejudecatile sa iti influenteze alegerile vestimentare. Bucura-te de diversitatea tinutelor elegante indiferent de silueta si alege intotdeauna acele rochii de seara pentru plinute care te fac sa te simti bine in pielea ta.

Missgrey @ May 02, 2017 +